Гражданский брак

• Автор теми Автор теми Юлия Юлия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 429
  • Перегляди Перегляди 10K
Кто боится?.. просто лишние движения. Если ты в себе уверен...то все суета. Рабское мышление привело нас к тому что нужно Отчитыватся перед государством о своих отношениях.
Если б не брак, бросила б и ушла мульон раз, а так приходиться мириться :D

Ну в жизні людини купа приводів для свят))) ну хто де...я во наблюдаю великі весілля. В мене мама в ресторані працює, розказувала недавно яке весілля було з фаєр-шоу, з різними виступами і людей море було...але то дуже дорогий ресторан, а такій кредитній бомжарі як я треба щось скромніше
Было бы
.. за кого замуж выходить??? чтобы думать о свадьбе. У вас жених есть?
не люблю показуху всю эту. Лучше промотать деньги в путешествии или авто купить чем кормить толпу и провести день в неудобном платье со штукаторкой на лице.. не не понимаю я в этих делах ничего. Отстала может

а если перед вами станет выбор брюлики или родня?
Конечно брюлики?
Можно не брюлики, а путешествие
Тоже верно)
Здоровая женщина не может хотеть замуж (с)
О...я даже знаю кто автор?

Было бы
.. за кого замуж выходить??? чтобы думать о свадьбе. У вас жених есть?
не люблю показуху всю эту. Лучше промотать деньги в путешествии или авто купить чем кормить толпу и провести день в неудобном платье со штукаторкой на лице.. не не понимаю я в этих делах ничего. Отстала может
Жениха нема...але для себе я завжди свято би хотіла...чи то випускний, де спиш мордою в салаті, чи то весілля де ти в прекрасному платті...одна знайома мала гарне довге біле вишите плаття. Гарно було

а если перед вами станет выбор брюлики или родня?
А що мені брюлики? Я простий человек, офісний клерк, де я маю їх носити...тут треба можливості свої розраховувати, щоб щось робити певно рівня...замість брюликів би подорож вибрала якщо такі варіанти. То ж за ту ціну скільки можна всьо об'їздити, а то моя мрія)))

Жениха нема...але для себе я завжди свято би хотіла...чи то випускний, де спиш мордою в салаті, чи то весілля де ти в прекрасному платті...одна знайома мала гарне довге біле вишите плаття. Гарно було
Про выпускной и морду в салате вообще не поняла в чем тут мечта.

А що мені брюлики? Я простий человек, офісний клерк, де я маю їх носити...тут треба можливості свої розраховувати, щоб щось робити певно рівня
а шо вам лучше бабушкины бусы носить?

Про выпускной и морду в салате вообще не поняла в чем тут мечта.
Пфф то не мрія, я кажу що етап в житті, випускний, весілля, народження дитини...а про морду в салаті, то метафора)))

Самый тупой поступок - взять кредит на свадьбу, а если потом еще и развелись - просто альтернативно одаренные. И такие люди существуют.
На их фоне мои перекрывания одними займами других даже как-то меркнут.
официально раз
неофициально даже не три лол )
Неофициальные не считаются :ahaha:

Не знаю - я бы лучше в красивом лёгком белом летнем платье с любимым на берегу океана чтото типа обряда хотела бы .... никаких рэсторанов и салатов .
Ну а штамп хз - думаю каждая женщина хочет быть законной женой . Но выгрызать такой статус уж точно не стоит !

Нєє...кредит на весілля то брєд, то гірше ніж мікрозайми понабирати
Не знаю - я бы лучше в красивом лёгком белом летнем платье с любимым на берегу океана чтото типа обряда хотела бы .... никаких рэсторанов и салатов .
Ну а штамп хз - думаю каждая женщина хочет быть законной женой . Но выгрызать такой статус уж точно не стоит !
Але і на берегу океана думаю не дешево)але так, то гарно)))кожен що для себе любить))) одна колишня колега недавно вийшла заміж то в простому білому платті) але яка гарна була, а в лчах щастя .... а якщо вигризати, то нафік такий чоловік здався) себе треба цінити, а не принижуватися перед ним) по ідеї, він має пропозицію зробити

Назад
Угорі