Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не идти в суд это худший совет на форумеА чому боятися навіть якщо суд? Я взагалі ніколи по них не ходив і не збираюся і маю чистий спокій
В нас є таке як-презумпція невинуватустіНе идти в суд это худший совет на форуме
Только в уголовном праве такое естьВ нас є таке як-презумпція невинуватусті
В суд обов'язково треба піти! Буде набагато гірше,якщо судове рішення прийматиметься без вашої присутності. Тому що є велика ймовірність того, що рішення буде не на вашу користь. Ліпше таки піти.А чому боятися навіть якщо суд? Я взагалі ніколи по них не ходив і не збираюся і маю чистий спокій
Не буду спорити але ніразу не з'являвсяТолько в уголовном праве такое есть
Можливо, але мене ніколи не було на той час на місціВ суд обов'язково треба піти! Буде набагато гірше,якщо судове рішення прийматиметься без вашої присутності. Тому що є велика ймовірність того, що рішення буде не на вашу користь. Ліпше таки піти.
А скiльки разiв викликали?Не буду спорити але ніразу не з'являвся
В мене адвокат сказав,що моя присутність на суді необов'язкова... Але не витримаю,під судом буду чекати....В суд обов'язково треба піти! Буде набагато гірше,якщо судове рішення прийматиметься без вашої присутності. Тому що є велика ймовірність того, що рішення буде не на вашу користь. Ліпше таки піти.
Особисто ні разу, бо не знаю куди приходили "запрошення"А скiльки разiв викликали?
А дізнавався про суд вже не відомо коли післяОсобисто ні разу, бо не знаю куди приходили "запрошення"
Якщо ваші інтереси в суді представляє адвокат, то так, необов'язково. Але все ж таки краще прийти. По-перше, ви проявите повагу до суду, а по-друге самі зможете щось розказати, відповісти на питання. Я думаю, це непоганий варіантВ мене адвокат сказав,що моя присутність на суді необов'язкова... Але не витримаю,під судом буду чекати....
А на сайті в розділі судових рішень себе бачили?Особисто ні разу, бо не знаю куди приходили "запрошення"
А дізнавався про суд вже не відомо коли після
То чому Ви кажете що не з'являлись,якщо Вас не викликали нiкуди?)))Особисто ні разу, бо не знаю куди приходили "запрошення"
Та якось боюсь гірше зробити.... Перший раз у суд. Не рахуючи, розлученняЯкщо ваші інтереси в суді представляє адвокат, то так, необов'язково. Але все ж таки краще прийти. По-перше, ви проявите повагу до суду, а по-друге самі зможете щось розказати, відповісти на питання. Я думаю, це непоганий варіант
В тому і суть що повідомлення приходило але ніхто не забирав під підписТо чому Ви кажете що не з'являлись,якщо Вас не викликали нiкуди?)))
І в мене не було з повідомленням ,але рекомендований!В тому і суть що повідомлення приходило але ніхто не забирав під підпис
так же сказала, но под судом не буду, так как ходить тяжело....В мене адвокат сказав,що моя присутність на суді необов'язкова... Але не витримаю,під судом буду чекати....
Та чому гірше? Вас ніхто там не ображатиме, не битиме. До того ж поряд буде адвокат. Ви все самі почуєте і побачите. Я думаю, це важливо.Та якось боюсь гірше зробити.... Перший раз у суд. Не рахуючи, розлучення
Це я розумію))) але серце з грудей буде вискакувати.... Хоча,Ви правіТа чому гірше? Вас ніхто там не ображатиме, не битиме. До того ж поряд буде адвокат. Ви все самі почуєте і побачите. Я думаю, це важливо.
Так були ж повідомлення, просто в ігноріІ в мене не було з повідомленням ,але рекомендований!
Це Ваше право. Але це може бути не на Вашу користьТак були ж повідомлення, просто в ігнорі