Господа юристы, прокомментируйте

А в мене є ,що втрачати(((( все на мені стоїть(((

Я також нікому нічого не плачу((( послані
Тільки мамині банки
Мені простіше, але вам просто треба боротися. І нічого не бійтеся! Якби ці контори насправді щось могли, то вони не тратили би свій час на дзвінки, погрози і т.п. А так в них у самих мордочка в брудцеві. Самі бояться.

Мені простіше, але вам просто треба боротися. І нічого не бійтеся! Якби ці контори насправді щось могли, то вони не тратили би свій час на дзвінки, погрози і т.п. А так в них у самих мордочка в брудцеві. Самі бояться.
Згідна!
Я зараз з монеткою воювати починаю

И что с того? Документы Вы видели? Или Вы тоже верите, что Черное Море вырыли ****?
Бачив судзасідання вже після них на opendatabot
Та робіть кожен як хоче! Та я з 13го маю приват і укрсиб а з минулого ще й ідея і пумб, мфо навіть не рахую і життя супер, постійно за кордоном, все ок. Тож треба вміти самому розрулювати, а фактично нічого не робити

Не буде! Тому що в потрібний момент таки виключаються емоції і починає працювати мозок. Ви нікого не вбили, не пограбували, не наробили сорому. Вам нема чого боятися в суді. І суддя це теж людина, і я не думаю, що судді дуже симпатизують всяким МФО. Ці шараги ніхто не поважає. Так що, на коня і вперед за удачею.
А даже если убил, ограбил или устроил позор кому-то?
Всему есть причина и мотив, а за ними и следствие. И все вышеперечисленное, в определенных ситуациях, будет благом, с точки зрения общества и его законов.
Весь вопрос в том, сможешь ли ты доказать необходимость этих действий?
Поэтому, все относительно.

Бачив судзасідання вже після них на opendatabot
Та робіть кожен як хоче! Та я з 13го маю приват і укрсиб а з минулого ще й ідея і пумб, мфо навіть не рахую і життя супер, постійно за кордоном, все ок. Тож треба вміти самому розрулювати, а фактично нічого не робити

Наверно на вас недвижки никакой нету,вот банки о бламываются)

Доброго вечора хочу щапитати у вас поради .
Мамі прийшла повістка з моїм іменем до суду. На 28.11.19 на 12 годину і прийшов номер справи 8 цифр мама квже що про стягнення заборгованості. Інфінанс
Але я моніторила содуву владу там немає номеру моєї справи і мого імене і прізвища.
То вони знову так запугують??
Мама вже карвалол пє не знає що робити..
Дайте пораду хоч якусь чи приходило комусь щось подібне
А навіщо вам порада? Ви дуже творчо зім'яли тему. Важливу тему. Тепер очікувати на адекватну відповідь дійсно юристів не варто. Чи не для того вам так терміново захотілося отримати пораду у чужій темі? Цікава методика. Цікава.
Номер решения ВАСУ какой?

Какую кормушку? Регулирование? Думаю по требованию МВФ

В первом посте темы все описано. Вопрос был к юристам, владеющим информацией. Без предположений и предэкзаменационного поиска номеров и дат. А впрочем.. Вброс сделали с просьбой посоветовать а шо делать. Тема убита. Хоть и не без пользы.

Останнє редагування:
Назад
Угорі