Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Де на сайті Кредитплюс можна знайти договір і оплати?
Хотіла написати в нацком на них, але немаю договору (((В ЛК немає такого.Договір при отриманні займу мали надіслати на електронку.З оплатами - тільки до них запит.
Хотіла написати в нацком на них, але немаю договору (((
Прострочка по них пішла, але вже знайшла коли укладений договір і скільки оплатилаВ НКФУ хочете писати на рахунок чого? Переплати ?
Как нашли? Тоже хочу писать в нацком на них. Нужен договор и оплаты пролонгацииПрострочка по них пішла, але вже знайшла коли укладений договір і скільки оплатила
Договір на пошті в себе знайшла. А оплати по смс подивилась. Але мені Нацком написав, що в них все добре (Как нашли? Тоже хочу писать в нацком на них. Нужен договор и оплаты пролонгации
Я просто пролонгациями отдала им то что брала. Вот хочу попробовать написать в нацком. Просрочек пока нет, но скоро будут......Договір на пошті в себе знайшла. А оплати по смс подивилась. Але мені Нацком написав, що в них все добре (
Есть лишних/ненужных 3 косаря ?Мне сегодня прислали сообщение, что списание пени и штрафов 100%. Просрочка 76 дней, тело 3000. Перезвонить. Сижу и думу думаю, ни разу с ними не общалась
Да как бы нет, но вроде хочется чтоб было - 1Есть лишних/ненужных 3 косаря ?