Юлия020670
Форумчанин
- Дописи
- 24
- Реакції
- 24
- Бали
- 303
Юлия020670 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Самое Цей документ не має юридичної сили! Тільки мокра печатка і підписПодскажите, это гарантийное настоящее или развод? Что- то я сомневаюсь, чтобы не лохануться...??
Подскажите, это гарантийное настоящее или развод? Что- то я сомневаюсь, чтобы не лохануться...??
а в личном кабинете они Вам сумму указали ту, что Вы договорились или осталась старая , которая со штрафами?Они мне на Вайбер пишут,что не могут изменить сумму в кабинете на договоренную... тоже ,наверное,врут......ну якщо вирішили закрити, то звичайно, могли б зі своєї сторони вимагати на фірмовому бланку, з мокрими печатками і т.інше
Як на мене, цілком норм гарантійка, вихідний номер, реквізити, таке інше...все є)
Я свого часу, море грошей і кредит плюс так і закрила, приблизно тако ж зразка вони надіслали мені гарантійки, правда від море грошей було за всіма вимогами оформлено. А плюсики такого і надіслали, і в особистому кабінеті теж сума була виставлена
Подскажите, пожалуйста, если помните , в личном кабинете они Вам сумму указали ту, что Вы договорились или осталась старая , которая со штрафами?по плюсам и у меня такое было. Платил через банк, правда комиссию 1% взяли.
В течении часа после оплаты прислали справку.
Якщо не помиляюсь, то змінили...правда не пам'ятаю чи це точно блуи плюс кредит((( після цього вони теж мені довідку надісдюлали, і ще я додатково на електронку їм лист надісдала, щоб видалили мої дані і заблокували мій акаунт. На той момент, я свято вірила, що це якось допоможе) ну одне точно допомогло, бо коли в мене була "ломка" і я шукала де б то ще оформити кредит, то в кредит плюс і ще якачь канторка мені то не вдалось, так як вхід було заблоковано)))) коротче, я сама на себе писала щоб мене блокували, але то не у всіх діялоа в личном кабинете они Вам сумму указали ту, что Вы договорились или осталась старая , которая со штрафами?Они мне на Вайбер пишут,что не могут изменить сумму в кабинете на договоренную... тоже ,наверное,врут...
Подскажите, пожалуйста, если помните , в личном кабинете они Вам сумму указали ту, что Вы договорились или осталась старая , которая со штрафами?
спасибочки Вам!Якщо не помиляюсь, то змінили...правда не пам'ятаю чи це точно блуи плюс кредит((( після цього вони теж мені довідку надісдюлали, і ще я додатково на електронку їм лист надісдала, щоб видалили мої дані і заблокували мій акаунт. На той момент, я свято вірила, що це якось допоможе) ну одне точно допомогло, бо коли в мене була "ломка" і я шукала де б то ще оформити кредит, то в кредит плюс і ще якачь канторка мені то не вдалось, так як вхід було заблоковано)))) коротче, я сама на себе писала щоб мене блокували, але то не у всіх діяло
І я щось не пригадую. Точно пам'ятаю що десь таки було змінено, а от де....хз...але то вже історія)Юлия020670,
я в не заходил, но по моему, в кабинете они мне тоже говорили, что не меняют.
но на 100% не уверен.
Все добре, що добре закінчується)Я к чему это все написала - во-первых, наверное у них дела обстоят не очень, раз они начали так коммуникабельно идти навстречу, во-вторых, выходит, что режим снежинки не так уж и плохо, в целом моя просрочка составила почти 40 дней. и они предложили закрыть за тело. Так что, мои дорогие, я нам всем желаю быстрейшего выздоровления от этих шараг, и ни в коем случае туда не вляпаться снова.
P.S. пишу Петровичу, я вас очень попрошу заблокировать мой лк и стереть все мои данные. Он отвечает: "Дуже дивне питання...навіщо це вам.....?" Говорю, чтоб руки не лезли и не делали херни, которой не нужно делать. ))))))он больше мне в ответ не писал ничего.......
От я не пам'ятаю на якому етапі від них пропозиція прийшла, але якщо думаєте закривати питання, то ждіть...)Просрочка больше двух месяцев, никаких предложений, по крайней мере в смс, на звонки не отвечаю
Да, было дело с ними... Тоже сбрасывали в вайбер гарантийку. Заплатила на свой страх и риск, правда через кассу... Прислали в ответ справочку о закрытии долга. И в кабинете тоже есть такая же прикреплённая к прошлому долгу.Подскажите, это гарантийное настоящее или развод? Что- то я сомневаюсь, чтобы не лохануться...??
Просрочка больше двух месяцев, никаких предложений, по крайней мере в смс, на звонки не отвечаю.А какое у вас тело, и сколько просрочки, что предложили 6500 оплатить ? Мне они ничего не предлагают.
Все добре, що добре закінчується)
я тоже так думаю, если хотите за тело, то ждите. или попробуйте как я....зайдите в лк просто если вы готовы.От я не пам'ятаю на якому етапі від них пропозиція прийшла, але якщо думаєте закривати питання, то ждіть...)
Просрочка больше двух месяцев, никаких предложений, по крайней мере в смс, на звонки не отвечаю.А какое у вас тело, и сколько просрочки, что предложили 6500 оплатить ? Мне они ничего не предлагают.
Все добре, що добре закінчується)
просрочка 80 днейПросрочка больше двух месяцев, никаких предложений, по крайней мере в смс, на звонки не отвечаю.