gg777
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 0
- Бали
- 126
gg777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тіло 10000, яка просрочка?Здравствуйте, предложили закрыть кредит за сумму меньше и скинули гарантийное письмо в телеграмм. Его можно считать нормальным?
Чтоб понимать, что не обманут и потом еще прийдется платить
19 дней вроде, тянуть сильно не хочу, так как деньги сейчас позволяют закрыть. Но реальное ли это гарантийное письмо и не обманут ли..Тіло 10000, яка просрочка?
А до цього були якісь смс що будуть робити обзвон 3 осіб?19 дней вроде, тянуть сильно не хочу, так как деньги сейчас позволяют закрыть. Но реальное ли это гарантийное письмо и не обманут ли..
Да, много раз, но так никому и не звонили. Может не смогли найти номераА до цього були якісь смс що будуть робити обзвон 3 осіб?
В мене в suncredit 8000, хочуть 16000, просрочка тоже тижня 2 ну мені пропонують за 13000Да, много раз, но так никому и не звонили. Может не смогли найти номера
Писали форумчани що ніби і тіло саме пропонують.19 дней вроде, тянуть сильно не хочу, так как деньги сейчас позволяют закрыть. Но реальное ли это гарантийное письмо и не обманут ли..
Нормальное вродеЗдравствуйте, предложили закрыть кредит за сумму меньше и скинули гарантийное письмо в телеграмм. Его можно считать нормальным?
Чтоб понимать, что не обманут и потом еще прийдется платить
Закриєте за тіло через міс 1.5В мене в suncredit 8000, хочуть 16000, просрочка тоже тижня 2 ну мені пропонують за 13000
У Вас таке було?Закриєте за тіло через міс 1.5
Було 8500 нарахували 21 з чимось.Зайшла поглянути в кабінет,на другий день у вайбер спеціаліст,ви заходили є пропозиція за тіло кредиту,ще і тиждень давали на пошук грошей.Але оплатила одразу,гарантійний перед оплатою за 3 хв скинули.У Вас таке було?
Третіх осіб не турбували?Було 8500 нарахували 21 з чимось.Зайшла поглянути в кабінет,на другий день у вайбер спеціаліст,ви заходили є пропозиція за тіло кредиту,ще і тиждень давали на пошук грошей.Але оплатила одразу,гарантійний перед оплатою за 3 хв скинули.
НіТретіх осіб не турбували?