Гарантийное письмо StarFin

• Автор теми Автор теми gg777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 648

gg777

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
126
gg777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте, предложили закрыть кредит за сумму меньше и скинули гарантийное письмо в телеграмм. Его можно считать нормальным?

Чтоб понимать, что не обманут и потом еще прийдется платить

Вкладення

• IMG_5618.webp
    IMG_5618.webp
    115.6 Кб · Перегляди: 145
Здравствуйте, предложили закрыть кредит за сумму меньше и скинули гарантийное письмо в телеграмм. Его можно считать нормальным?

Тіло 10000, яка просрочка?

19 дней вроде, тянуть сильно не хочу, так как деньги сейчас позволяют закрыть. Но реальное ли это гарантийное письмо и не обманут ли..
А до цього були якісь смс що будуть робити обзвон 3 осіб?

19 дней вроде, тянуть сильно не хочу, так как деньги сейчас позволяют закрыть. Но реальное ли это гарантийное письмо и не обманут ли..
Писали форумчани що ніби і тіло саме пропонують.
Але якщо вам підходить, то чому б і ні. Спитайте їх чи нададуть довідку про відсутність заборгованості в разі вашого закриття на цих умовах.

Нормальное вроде

Було 8500 нарахували 21 з чимось.Зайшла поглянути в кабінет,на другий день у вайбер спеціаліст,ви заходили є пропозиція за тіло кредиту,ще і тиждень давали на пошук грошей.Але оплатила одразу,гарантійний перед оплатою за 3 хв скинули.

Було 8500 нарахували 21 з чимось.Зайшла поглянути в кабінет,на другий день у вайбер спеціаліст,ви заходили є пропозиція за тіло кредиту,ще і тиждень давали на пошук грошей.Але оплатила одразу,гарантійний перед оплатою за 3 хв скинули.
Третіх осіб не турбували?

У меня с завтрашнего дня по ним начинается просрочка , делала один раз пролонгацию, больше денег нет . Они сильно злые?)))и на какой просрочке предложение можно получить?

вони за тіло закривають, скажіть маю тільки 10000, я закривав по такому гарантійному

Назад
Угорі