Финфорс с Дорошкевич В.Л.

• Автор теми Автор теми rBelov
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 3K

rBelov

Форумчанин
Дописи
78
Реакції
14
Бали
853
rBelov не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет. Знаю что много было вопросов уже задано, но все же..Может был у кого то суд, или кто.бодался с финфорсом и Дорошкевич? Скиньте ссылку что бы прочитать, и если есть образец для подачи в суд. Заранее спасибо

202 суда с 1 июня по сегодня есть на судовой владе по запросу Дорошкевич. Это если не сбился.
Дама слишком популярная. С кем бы она не была...
Образец вряд ли скинут.

Всем привет. Знаю что много было вопросов уже задано, но все же..Может был у кого то суд, или кто.бодался с финфорсом и Дорошкевич? Скиньте ссылку что бы прочитать, и если есть образец для подачи в суд. Заранее спасибо
Судна 18.11 писала жалобу в Минюст - не пробиваемо.

А у кого-то было такое, что выиграли суд первой инстанции по Дорошкевич, апелляции не было. Решение вступило в силу и через какое-то время она рожает и подаёт апелляцию.
Просто у меня так. Теперь, конечно, интересно откроют производство или нет.

Кончені я написала в поліцію .Так як вони подзвонили половині села що я брала на операцію всім...Це мене ще більше розізлило .Братові подзвонили що з прокуратури....А брат не простий подзвонив у прокуратуру будуть сьогодні розбиратися....А я їду в кібер поліцію заяву подавати так як вони чужим людям погрожували.....

Mash, ну немного конченые они)
Напишите чем это закончится)

А у кого-то было такое, что выиграли суд первой инстанции по Дорошкевич, апелляции не было. Решение вступило в силу и через какое-то время она рожает и подаёт апелляцию.
Просто у меня так. Теперь, конечно, интересно откроют производство или нет.
У мене так було. подала апеляцію на 7 день після того, як рішення набрало законної сили. за підказку юристів форуму написав їй на електронку листа з вимогою скасувати постанову про звернення коштів і додав рішення суду першої інстанції. як не дивно, але вона впродовж ДНЯ скасувала всі свої постанови і надіслала заказного листа як мені, так і на роботу про це.... а зараз на судовій владі вичитав, що її апеляційна скарга була передана до апеляційного суду і ось 09.12 буде засідання. копію скарги мені не надсилала, я так розумію, що там стандартний шаблон (почитайте матеріали по її апеляційним скаргам в інших справах)....зараз чекаю повістку до суду, якщо вона дійде, бо в судів проблеми з марками і конвертами.
в ЄРБ мене немає, в АСВП напис "відмовлено у відкритті, повернуто заявнику"

У мене так було. подала апеляцію на 7 день після того, як рішення набрало законної сили. за підказку юристів форуму написав їй на електронку листа з вимогою скасувати постанову про звернення коштів і додав рішення суду першої інстанції. як не дивно, але вона впродовж ДНЯ скасувала всі свої постанови і надіслала заказного листа як мені, так і на роботу про це.... а зараз на судовій владі вичитав, що її апеляційна скарга була передана до апеляційного суду і ось 09.12 буде засідання. копію скарги мені не надсилала, я так розумію, що там стандартний шаблон (почитайте матеріали по її апеляційним скаргам в інших справах)....зараз чекаю повістку до суду, якщо вона дійде, бо в судів проблеми з марками і конвертами.
Відпишіться будь-ласка як пройшло

Мне она тоже закрыла ИП и вернула суд.сбор.
Но на Владе пока висит "передано до апеляц.суду".

Відпишіться будь-ласка як пройшло
добре, тільки нагадайте про це, будь ласка, бо можу забути)
Мне она тоже закрыла ИП и вернула суд.сбор.
Но на Владе пока висит "передано до апеляц.суду".
а як давно вона Вам все закрила? у мене по дурості вийшло так, що вона мене на один лишній транш подоїла, бо рішення вступило в силу у жовтні, 13 числа, а листа я їй написав аж у листопаді, і то, якби не Yuristo2020, то я б їй і досі платив....
у мене з 20.10. висіло "подано апеляційну скаргу", потім "передано до апеляційного суду", 02.12 стало "призначено склад суду", а вчора висвітилась дата суд.засідання....

Mash, ну немного конченые они)
Напишите чем это закончится)
Написав мені з ранку Мамедов терпи су*** а я і терплю .Люди повідомлені вчора трохи було неприємно.Але я це перебула.А скільки днів того робота вони включають.????Ніхто не знає???

Написав мені з ранку Мамедов терпи су*** а я і терплю .Люди повідомлені вчора трохи було неприємно.Але я це перебула.А скільки днів того робота вони включають.????Ніхто не знає???
А зачем вы в Вайбере общаетесь?В блок контакт кинуть..А сколько будут звонить?Хз... Если не будет реакции,то скорее успокоятся..

добре, тільки нагадайте про це, будь ласка, бо можу забути)

а як давно вона Вам все закрила? у мене по дурості вийшло так, що вона мене на один лишній транш подоїла, бо рішення вступило в силу у жовтні, 13 числа, а листа я їй написав аж у листопаді, і то, якби не Yuristo2020, то я б їй і досі платив....
у мене з 20.10. висіло "подано апеляційну скаргу", потім "передано до апеляційного суду", 02.12 стало "призначено склад суду", а вчора висвітилась дата суд.засідання....
Как было решение на руках, я ей сразу написала.
Она письмо получила, я напомнила на электронную почту ещё. И в этот день закрыли и отдали деньги.

А вы будете возвращать деньги, которые ей и финфорсу перечислены?

Как было решение на руках, я ей сразу написала.
Она письмо получила, я напомнила на электронную почту ещё. И в этот день закрыли и отдали деньги.

А вы будете возвращать деньги, которые ей и финфорсу перечислены?
а чи є в цьому сенс? хай подавляться! у дорошкевич моїх кровних явно немає... а ще одна судова тяганина з фінфорсом мені зараз не по кишені, воюю з "Парісом"
тим паче невідомо ще чим апеляція закінчиться....сподіваюсь, що на мою користь)

А я апелляцию с ней проиграл. Шо теперь дальше не знаю

Назад
Угорі