Финансовая помощь. Криптовалюта на халяву.

• Автор теми Автор теми Женя10
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 181
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Кто пробовал? без рекламы?

Некоторые говорят что получилось,а мне написало отправлено на проверку,и все больше я нечего не пойму,пока могу сказать что какой-то бред.
меня вообще перекинуло на вход и всё..

Не я вроде зарегился,сфоткался и т.д,а потом написали типо на проверку,и все,а где узнать прошло проверку иль нет?,короче х.р его знает.У меня пока минус,просто все говорят что сразу пришли,а мне нет,значит минус.
Коротше, вчора зарегалася, пройшла верифікацію не без труда. Фоткалася з українським паспортом (він і так гуляє по всіх шарашкіних канторах України тому вже пофік на конфіденційність персональних даних), верифікацію не пройшла бо паспорт заповнений ще від руки. Перефоталась із закордонним - підтвердили лічность за декілька годин. Зараз на рахунку є близько 25$. Ще не роздупляла як їх виводити і чи можна взагалі вивести без обороту (чи не треба за цю криптовалюту щось спершу купити -продати). В будь-якому разі ці халявні хай навіть віртуальні бабки мені кишеню не жмуть. Най мені стоять, може я кудись піду, може до мене хтось прийде (с)
Оффтоп

Просит муж у жены:
-Маруся! Нилий мені горілки, хоча б грамів сто!
-Вася, немає в нас горілки!
-Маруся! А там за шкафом є пляшечка!
-Вася, хай собі буде. Може до нас хтось прийде, чи ми кудись підемо!!! Думай що її не має!
Вечір. Полягали спати:
-Вася давай, давай, бо дуже хочу!!!
-Я не хочу Марусю!!!
-Як не хочеш? В тебе ж стоїть!
-Марусю, хай собі стоїть, може я кудись піду, чи до мене хтось прийде!!
А Вы когда регистрировались на латинице заполняли данные?

Останнє редагування:
Коротше, вчора зарегалася, пройшла верифікацію не без труда. Фоткалася з українським паспортом (він і так гуляє по всіх шарашкіних канторах України тому вже пофік на конфіденційність персональних даних), верифікацію не пройшла бо паспорт заповнений ще від руки. Перефоталась із закордонним - підтвердили лічность за декілька годин. Зараз на рахунку є близько 25$. Ще не роздупляла як їх виводити і чи можна взагалі вивести без обороту (чи не треба за цю криптовалюту щось спершу купити -продати). В будь-якому разі ці халявні хай навіть віртуальні бабки мені кишеню не жмуть. Най мені стоять, може я кудись піду, може до мене хтось прийде (с)
Оффтоп

Просит муж у жены:
-Маруся! Нилий мені горілки, хоча б грамів сто!
-Вася, немає в нас горілки!
-Маруся! А там за шкафом є пляшечка!
-Вася, хай собі буде. Може до нас хтось прийде, чи ми кудись підемо!!! Думай що її не має!
Вечір. Полягали спати:
-Вася давай, давай, бо дуже хочу!!!
-Я не хочу Марусю!!!
-Як не хочеш? В тебе ж стоїть!
-Марусю, хай собі стоїть, може я кудись піду, чи до мене хтось прийде!!
???
Ну так сделай процесс и я тебе помогу, телега есть? если да то в личку кинь
А если паспорт Украины не прокатит?

Останнє редагування:
Вы когда регистрировались на латинице заполняли данные?
Так. Тому і треба або закордонний паспорт або права щоб дані були на латиниці(не знаю як з ай ді карткою бо в мене старого зразка паспорт). Бо з українським паспортом мене не верифвкували, я повторно фоткалася із закордонним і досить швидко верифікацію пройшла.
На імейл приходить повідомлення гратулірен чи гратулейшен коли стелери зачисляють на баланс
Може бути таке, що в цілях безпеки треба підтвердити свій вхід через емайл. Підтверджуєте по ссилці в листі тоді наново входите

Зарегилась,пришло письмо,что меня верифицировали....Но стеллеры не зачислены...

Нужно латинскими. попрошу админа или модера поправить в главном посте. Собственно по этому говорю или загран или права.
А может я не прошло потому что у меня права не пластиковые,а ещё в ламинате большие?Когда создал кошелек выходит вот так
А может я не прошло потому что у меня права не пластиковые,а ещё в ламинате большие?Когда создал кошелек выходит вот так
Потом где что писать нужно,подскажите может не так что-то делаю Screenshot_2019-05-09-13-07-49-836_com.android.chrome.webp

Вкладення

• Screenshot_2019-05-09-13-07-26-250_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-05-09-13-07-26-250_com.android.chrome.webp
    68 Кб · Перегляди: 51
  • Screenshot_2019-05-09-13-07-59-593_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-05-09-13-07-59-593_com.android.chrome.webp
    27.9 Кб · Перегляди: 46
О, спасибо!)

Потом где что писать нужно,подскажите может не так что-то делаюScreenshot_2019-05-09-13-07-49-836_com.android.chrome.webp
на правах латинскими ФИО?
Зарегилась,пришло письмо,что меня верифицировали....Но стеллеры не зачислены...
Значит давайте подождём

Женя10, у меня уже 4й день тишина. 0,00$.

Женя,а приходит на почту уведомление,когда зачисляют?

Могу, рассказать как получит. 50$ но там попотеть надо...

Ensi112, рассказывайте конечно

Ensi112, рассказывайте конечно
Та ,там связанно с азартными играми, проходишь 10 уровней с ботами игры в покер, по ссылке регаешся и тебе на счёт ложат 50$ их можно вывести немного поиграв в покер. Нужна будет верификация.

Та ,там связанно с азартными играми, проходишь 10 уровней с ботами игры в покер, по ссылке регаешся и тебе на счёт ложат 50$ их можно вывести немного поиграв в покер. Нужна будет верификация.
реферальная система я так понимаю? а вывод без проблем?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі