ФИНАНСОВА КОМПАНИЯ ДЖОБЕР

• Автор теми Автор теми yarkko.dp
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 24K
Меня продали кому-то. Я платить им не собираются. С нацкома ответ пришол, у них нарушения в договоре. Двойная реституция. Я им написала они морозяться, что то насчитавали, а потом продали. И я полный мороз. Пролонгациями отдала им все пускай гуляют платить небуду.
Добрый день. А как быстро продали ? Они меня уже с ума сводят

31 день просрочки, а мені дзвонить якийсь чоловік, представляється з колекторської фірми «шось там Капітал» (не почула перше слово). Каже: «ты не платишь такой шарашке Топ кредит тоисть Джобер, вот они решили твой долг мне отдать. Но дело в том, что в этой шарашке сидят е*ланы, студенты, которые не могут нормально разобраться с такими, как ты. Вот и отдали дело мне, а у меня работают бывшие милиционеры, которые достанут всех твоих родных, соседей и тебя в первую очередь. Выездных груп не будет – это детский лепет. А вот звонки, письма, позор на весь город тебе гарантирован. Кароче у тебя есть два для оплаты. Если в понедельник я вижу твоё дело не закрытым, тебе будет очень плохо. Всё не хочу больше с тобой общаться, пака»... І от я приофігіла)) питала за документи, каже, що всемені надішле, питала за кк Украіни, яка забороняє розповсюджувати особисту інфу про людину, в особисте життя і т д.. а він каже, що я підписала договір, а значить все можна. Кароче жесть)) не знаю, що чекати навіть..

У меня есть время до 21 мая иначе пишут заявление в полицию о факте мошенничества.. примоколлект мной занимается

Эта компания сегодня обзвонила всех родственников. Некоторых даже с матами.и мне звонили и угрожали.что делать?звонила женщина неодыкватная

Эта компания сегодня обзвонила всех родственников. Некоторых даже с матами.и мне звонили и угрожали.что делать?звонила женщина неодыкватная
Ну сами же пишите звонила неадекватная, так что делать.... не общаться, всем сказать аферисты наяривют

Они все знают.просто не очень приятно.и сказала не доживу до утра.вот люди!

Давно тут не було повідомлень.. Комусь відповів НАЦКОМ?Бо я писала,відповіді поки немає,але листи їх поки не приходять, може вже працює НАЦКОМФІН

Розпорядженням Нацкомфінпослуг від 12.03.2019 № 352 анульовано Товариству ліцензію на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Розпорядженням Нацкомфінпослуг від 28.03.2019 № 510 інформацію про ТОВ“ТОП КРЕДИТ”виключено з ДРФУ та анульовано свідоцтво про реєстрацію фінансової установи.

Звертаємо увагу що, відсутність інформації в ДРФУ не обмежує господарської діяльності ТОВ“ТОП КРЕДИТ”, не є підставою для припинення (ліквідації) юридичної особи, не обмежує та не припиняє виконання Товариством раніше взятих зобов’язань, у тому числі за укладеними договорами на надання фінансових послуг.

Щодо врегулювання відносин із ТОВ“ФК“ДЖОБЕР” повідомляємо, що Нацкомфінпослуг з метою захисту Ваших прав, як споживача фінансових послуг, було направлено до ТОВ“ФК“ДЖОБЕР” вимогу про надання інформації та документів стосовно ситуації, яка склалася між Вами та ТОВ“ФК“ДЖОБЕР” .

Станом на дату написання листа, документи від ТОВ“ФК“ДЖОБЕР” не надійшли, що унеможливлює розгляд порушених Вами питань.

Після отримання документів, Нацкомфінпослуг буде проведено комплексний та ґрунтовний розгляд Вашого звернення про що Вас додатково буде повідомлено.

Додатково зазначаємо, що згідно з статтею 15 Цивільного кодексу України кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення. Відповідно до статті 16 Цивільного кодексу України кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.
Это то, что пришло, скопировано с ответа 2 страница. В первой бла-бла-бла

Розпорядженням Нацкомфінпослуг від 12.03.2019 № 352 анульовано Товариству ліцензію на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів), а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Розпорядженням Нацкомфінпослуг від 28.03.2019 № 510 інформацію про ТОВ“ТОП КРЕДИТ”виключено з ДРФУ та анульовано свідоцтво про реєстрацію фінансової установи.

Звертаємо увагу що, відсутність інформації в ДРФУ не обмежує господарської діяльності ТОВ“ТОП КРЕДИТ”, не є підставою для припинення (ліквідації) юридичної особи, не обмежує та не припиняє виконання Товариством раніше взятих зобов’язань, у тому числі за укладеними договорами на надання фінансових послуг.

Щодо врегулювання відносин із ТОВ“ФК“ДЖОБЕР” повідомляємо, що Нацкомфінпослуг з метою захисту Ваших прав, як споживача фінансових послуг, було направлено до ТОВ“ФК“ДЖОБЕР” вимогу про надання інформації та документів стосовно ситуації, яка склалася між Вами та ТОВ“ФК“ДЖОБЕР” .

Станом на дату написання листа, документи від ТОВ“ФК“ДЖОБЕР” не надійшли, що унеможливлює розгляд порушених Вами питань.

Після отримання документів, Нацкомфінпослуг буде проведено комплексний та ґрунтовний розгляд Вашого звернення про що Вас додатково буде повідомлено.

Додатково зазначаємо, що згідно з статтею 15 Цивільного кодексу України кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення. Відповідно до статті 16 Цивільного кодексу України кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу.
От же cyku..ну нічого,писати ще пару разочків, може часом таки і знайдуться документи!

А ви у зверненні писали зразу і на топ і на джобер чи як?

нет. В личном кабинете висел договор переуступки Джобберу
он общий, как я поняла на все долги

Назад
Угорі