Форвард подзвонив на роботу,завідуюча в істериці.

• Автор теми Автор теми Leona
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 3K
Сьогодні форвард подзвонили в садок,сказали,що в п'ятницю приїдуть і устроять шоу з батьками,завідуюча в істериці,вимагає вирішити з ними проблему.вони до когось приїжджали?
Успокойтесь и заведующую свою успокойте, никто никуда не приедет,они могут только звонить, ну и письма присылать и всё!

Givabat, дякую,я ні з ким не спілкуюсь,і вони,мабуть,єдині, кому хотіла внести платіж,коли будуть гроші,тепер буду разом із Вами чекати сбу,якби подзвонили культурно,то і ми б культурно,а так,то я сама всім батькам розкажу,що в мене кредити,хай не переживають,
Neo, дякую,спробую з нею поговорити

Givabat, дякую,я ні з ким не спілкуюсь,і вони,мабуть,єдині, кому хотіла внести платіж,коли будуть гроші,тепер буду разом із Вами чекати сбу,якби подзвонили культурно,то і ми б культурно,а так,то я сама всім батькам розкажу,що в мене кредити,хай не переживають,
Не заморочуйтесь. Всі хто культурно зі мною спілкувались і погодились на тіло . Отримали кошти. Всі інші йдуть лісом. Тим паче в мене вже всі знають про мої проблеми. Як я казав вище я добре почистив своє середовище))/

Mariana9720, так,банк дасть відповідь стандартну:та ви шо?а угрози посипляться , я так розумію,що треба ігнорити,але як і її вмовити?
Весела Бджілка, а на роботу навіщо?Якщо приїдуть?вони ж Ви б а чите, дзвонили на стаціонарний, розмова не записана, може,це мої покинуті коханці мені містяться, а я поганка, на чесний банк скидаю,і такого співробітника ,скажуть,нема
Вони ій на мобільний теж дзвонили?

Весела Бджілка, та нє,на стаціонарний, а на мобільний чоловіку в вайбер писали:передай своєй подругє,як не заплатит,то отдадим ее коллекторам, они ее хорошо потрусят,і знов,бачите,ні імені,якій подругє, хто такі,вже в гуглі номер подивилася,ні підписи,а мені тільки культурні смс, щоб нічого не доказати, *******

Весела Бджілка, та нє,на стаціонарний, а на мобільний чоловіку в вайбер писали:передай своєй подругє,як не заплатит,то отдадим ее коллекторам, они ее хорошо потрусят,і знов,бачите,ні імені,якій подругє, хто такі,вже в гуглі номер подивилася,ні підписи,а мені тільки культурні смс, щоб нічого не доказати, *******
Ясно. Ну, що поробиш. Вже на роботу подзвонили, чого тепер боятись. Хай гуляють вальсом.

Весела Бджілка, так,тільки вальс для них культурний танок,будуть....в присядку танцювати, хай знають:хотіла з ними розрахуватись, а тепер мій моральний облік, про який вони зібралися всім батькам розказати, мені цього не дозволить,

Neo, дякую,спробую з нею поговорити
А что в вашем договоре не правельно заполнено?

Назад
Угорі