Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я то на свою поручительку так написала. По жизні вона борза, а в поліцію йшла то руки трусилися...Я на одного "образованного" мента, который ко мне приезжал требовать бабки для калоконторы (бывший сосед), написал заявление в прокуратуру по 355 ст. ККУ.. Потом передали в собственную безопасность или как-то так называется, потом опять отфутболили в прокуратуру, потом он "уволился по собственному желанию"). А такой перспективный и дерзкий мусор был)
Скажите заведующией что карантин,садик ,дети-она что не доганяет что это пугалки все. Они что самоубийцы приезжать и никому вы ничего не должны а если должны пусть подают в суд . Так и скажите начальницеСьогодні форвард подзвонили в садок,сказали,що в п'ятницю приїдуть і устроять шоу з батьками,завідуюча в істериці,вимагає вирішити з ними проблему.вони до когось приїжджали?
Забейте и сам он не приедет .а если ещё и договор неправильно оформленный то шлите их далеко и надолгоЕвлампия, вона саме так їм і сказала,а вони почали про опозоримо перед батьками,я не думаю,що приїдуть,но тут такий момент, на цьому відділенні працює моя кума, каже той начальник бахнутий на всю голову,може і приїхати, а ще вони не правильно оформили мій договір і получили за це мандюлей і тепер вилізуть, а мене їм треба дістати
А сколько у вас просрочка?Лёся55-220, я це розумію,і завідуюча їх не пустять,але вони сказали,що стануть за забором і будуть розповідати про мій моральний облік, а в нас спец.садок і є дуже специфічні ббатьки,от цього вона і боїться
Лякають. Розумію вас, але нічим не зарадиш. Єдине, що завідувач може викликати поліцію на роботу і написати заяву, вони ж мабуть дзвонять і на робочий телефон?Сьогодні форвард подзвонили в садок,сказали,що в п'ятницю приїдуть і устроять шоу з батьками,завідуюча в істериці,вимагає вирішити з ними проблему.вони до когось приїжджали?
Вона може викликати на роботу поліцію, поговоріть з нею.Весела Бджілка, так,на стаціонарний, вона не буде писати,сказала,щоб я дзвонила і домовлялась, щоб не приїхали, я хотіла подзвонити поскаржитись на гарячу лінію нбу,так одна мама, в банку робить,сказала що наші скарги банку до лампочки, а от те,що це слабке місце, вони зрозуміють і задовбуть
Правильно сказала та мама.Весела Бджілка, так,на стаціонарний, вона не буде писати,сказала,щоб я дзвонила і домовлялась, щоб не приїхали, я хотіла подзвонити поскаржитись на гарячу лінію нбу,так одна мама, в банку робить,сказала що наші скарги банку до лампочки, а от те,що це слабке місце, вони зрозуміють і задовбуть
А у вас взагалі крім того які відносини з завідуючкою? Якщо до того всьо ок було, то можна найти до неї підхід. Сісти разом за чашкою кави, поговорити по душах, пояснити що то пусті погрози, що ніхто не приїде. Або хай вона каже що ви там не працює...Mariana9720, так,банк дасть відповідь стандартну:та ви шо?а угрози посипляться , я так розумію,що треба ігнорити,але як і її вмовити?
Весела Бджілка, а на роботу навіщо?Якщо приїдуть?вони ж Ви б а чите, дзвонили на стаціонарний, розмова не записана, може,це мої покинуті коханці мені містяться, а я поганка, на чесний банк скидаю,і такого співробітника ,скажуть,нема
Они отбитые наглухо. Сделали мне кредитные каникулы на месяц, причем пару раз спросила когда оплата. Сказали что одна 15 июня, вторая 26 июня и вот начался террор. Обзвоны смс и т.д. Причем когда к ним звоню на горячую линию и ругаюсь с ними что за х... говорят что они ничего не знают, у меня до конца месяца каникулы, но я должна внести срочно оплату! Так у меня вопрос для кого блин эти каникулы С......киMAYYA, 1 місяць, в сума 800 грн

Не переживайте, не приїдуть. Знайомі чотири роки Форвард не платять, не приїхали до цих пір...Mariana9720, завтра спробую,дякую, я не думаю,що приїдуть, але подивимося,якщо вдруг, то тоді вже можна і скарги кругом катати
Я уж пол года жду всяких инспекторов. Полицию и даже СБУ. ))) Не слушайте этих дeбилoв. А на работе скажите что родственник влип и всех кошмарят звонками машениики. Такие случаи были когда звонили на работу родственникам. Поэтому все реально. А вообще смысл с ними говорить. Я это делаю только когда игривое настроение и хочется над кем то поржать или оскорбить. Я их использую для снятия стресса)))Сьогодні форвард подзвонили в садок,сказали,що в п'ятницю приїдуть і устроять шоу з батьками,завідуюча в істериці,вимагає вирішити з ними проблему.вони до когось приїжджали?