Форвард подзвонив на роботу,завідуюча в істериці.

• Автор теми Автор теми Leona
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 3K

Leona

✩ Premium ✩
Дописи
11790
Реакції
20559
Бали
7215
Leona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні форвард подзвонили в садок,сказали,що в п'ятницю приїдуть і устроять шоу з батьками,завідуюча в істериці,вимагає вирішити з ними проблему.вони до когось приїжджали?

вот а как вы думаете? приедут в сад, созовут всех родителей и детей и устроят утренник на тему долг воспитателя? ну сами подумайте!

Сьогодні форвард подзвонили в садок,сказали,що в п'ятницю приїдуть і устроять шоу з батьками,завідуюча в істериці,вимагає вирішити з ними проблему.вони до когось приїжджали?
Это все пугалки))) люди научились вызывать полицию, если даже и приедет кто то, то сразу же уедут. Но это маловероятно. Давят на психику. Не переживайте))

Лёся55-220, я це розумію,і завідуюча їх не пустять,але вони сказали,що стануть за забором і будуть розповідати про мій моральний облік, а в нас спец.садок і є дуже специфічні ббатьки,от цього вона і боїться

у меня у них 2.5 просрочка последствий никаких....

Тобто завідуюча дитячим садочком, (людина освітчена відповідно), допускає думку про такий візит? Чи вона й дозвіл на проникнення в державний заклад освіти дасть стороннім людям??? То я б сказала, що її треба гнати з роботи сраною мітлою!! Це що ж в неї в голові замість мозку?? Можливо їй потрібно змінити професію на сценариста фільмів жахів?

Лёся55-220, я це розумію,і завідуюча їх не пустять,але вони сказали,що стануть за забором і будуть розповідати про мій моральний облік, а в нас спец.садок і є дуже специфічні ббатьки,от цього вона і боїться
Я почти 2 года в просрочках и живу никого не боюсь. Никто не приехал

Еще раз, вы думаете они станут за вашим забором и будут чтото говорить ролителям? вся их “логическая ” цепочка закончилась на звонке вашей заведующей, чтоб она вас пристыдила и вы побежали оплатили, все занавес! если они сунутся хоть на км к детскому заведению и поступит звонок в органы, поверте сдует ветром всех каллов ... и они это прекрасно знают и не полезут, пугают вас и ваших колег, все.

Leona, ви заспокойтесь самі в першу чергу і покажіть своєму оточенню приклад. Ніхто нікуди не приїде! Викиньте з голови ці думки!

Навіть, повторюю на Навіть, якщо хтось приїде, можете сміливо викликати поліцію. По типу: Невідомі мені особи вломились в дитячий садок та погрожують мені, а так як під моїм наглядом находяться діти, то хвилююсь за їх життя.

Заведующей накапать бы валерианочки, да показать ст 355 ККУ.
Кримінальний кодекс України Стаття 355. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
Что значит "решить"? Вы сами разберетесь "решать" Вам или не "решать"!
Умная сильно нашлась.
А их приезд, если и возможен, то уезд еще более проще организовать - вызов полиции.

Takernata, вони,мабуть,дуже були переконливі,або наглі, бо вона була вся краскрасна і аж трусилася
Admin, вона сказала,ніяких тут викликів поліції,щоб тут нікого не було, мабуть,чимось сильно зачепили, бо вона за 3,5 місяці перший раз в такому стані,а вислухала вже не мало за мій моральний облік, дзвонили різні,

Takernata, вони,мабуть,дуже були переконливі,або наглі, бо вона була вся краскрасна і аж трусилася
Та, блін!, як вона може вірити тому, що хтось говорить по ту сторону телефону??
Я просто в шоці від таких людей))ще й керівники))
В моєму випадку (після такого чергового дзвінка на роботу), я просто сказала керівнику "Якщо вам подзвонити з незнайомого номера і сказати, що у вас будинок згорів, ви теж повірите?" Після невеликої паузи я почула "Я мабуть скажу, що ви в нас не працюєте". Після цієї розмови ніхто не жалівся, що телефонують.
Будьте впевнені у своїх словах! Ви нікому не зобов'язані нічого пояснювати! А для вирішення фінансових спорів є суд. Нехай подають і доводять там свою правоту.

Takernata, все вірно,вона трохи заспокоїться і я з нею поговорю, вона перший раз в такому стані, дякую
Takernata, може мені подзвонити на гарячу лінію,вони не мають права дзвонити в садок і грозитися залучати батьків хворих дітей

Takernata, все вірно,вона трохи заспокоїться і я з нею поговорю, вона перший раз в такому стані, дякую
Поговоріть спокійно. Поясніть свою стратегію. Нехай зателефонує до юриста, запитає.
Тримайтесь, після трьох місяців буде легше з дзвінками.

Тобто завідуюча дитячим садочком, (людина освітчена відповідно), допускає думку про такий візит? Чи вона й дозвіл на проникнення в державний заклад освіти дасть стороннім людям??? То я б сказала, що її треба гнати з роботи сраною мітлою!! Це що ж в неї в голові замість мозку?? Можливо їй потрібно змінити професію на сценариста фільмів жахів?
Освічена - то не показник))) в мене от одна женщіна з червоним дипломом економіста вірить що вона поручитель по кредиту))))

@Admin, вона сказала,ніяких тут викликів поліції,щоб тут нікого не було, мабуть,чимось сильно зачепили, бо вона за 3,5 місяці перший раз в такому стані,а вислухала вже не мало за мій моральний облік, дзвонили різні,
Значит не все так чисто у нее там ;)
Есть чего бояться. Может проверка какая. Вообще можно написать на нее заявление в полицию по 355 ст ККУ. Думаю, она долго потом ничего вам лишнего не скажет)

Лёся55-220, в тому ж і справа,вона сказала,ніяких тут визовів поліції,щоб нікого тут не було,може,сказати,що прийде чоловік і буде бить морду всім входящим?

Освічена - то не показник))) в мене от одна женщіна з червоним дипломом економіста вірить що вона поручитель по кредиту))))
Я на одного "образованного" мента, который ко мне приезжал требовать бабки для калоконторы (бывший сосед), написал заявление в прокуратуру по 355 ст. ККУ.. Потом передали в собственную безопасность или как-то так называется, потом опять отфутболили в прокуратуру, потом он "уволился по собственному желанию"). А такой перспективный и дерзкий мусор был)

Назад
Угорі