ФОП: кто чем занимается?

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 178
  • Перегляди Перегляди 4K
Жаль в КВЭДе нет:
"Троллинг клиентов, которые клиентами стать не хотят, но очень хотят стать клиентами, которые как бы не клиенты, а очень хотят заплатить за услуги, которые не услуги, а чисто хрень, но им пофиг, и поскольку им пофиг, кому заплатить, то очень хотят решить проблемы с кредитом уже и сейчас без особого анализа ситуации".
Чимось типу того займався сьогодні... Не зовсім тролінг... Відмовляв людину починати процедуру банкрутства... Яка вже заплатила іншим людям завдаток 10к і вирішила в цей момент ще в мене проконсультуватись...
Я іноді в шоці з того, що "юристи" деяких "відомих контор" радять своїм клієнтам... Немов мізки виключаються перед консультацією...
Ви кажете не правду.
НАБУ на своєму сайті перейменувало "реєстр корупціонерів" в "реєстр порушників" все. Корупцію подолано!!! Тепер є тільки порушники...

Не очково? :mosking: А вдруг это 👇

1706773709471.webp

шо там по ФОП?
Освновна сфера діяльності - втікати від контролерів в тролейбусі

Я свое рыльце всуну, хоть и не мне вопрос))
Вот разница между Fort и той же Lavazza Oro очень ощутима. Первый в таком случае назвать хорошим сложно))
Есть сорта ещё лучше. Да ещё и прожарка, кстати, имеет значение.
А вообще... Самый дорогой кофе вот:
Самый дорогой кофе в мире

Зверёк покакал зёрнышками и не знает, что потом это продают капец как дорого ценителям кофе)))

Но у меня такого нет))
1706790280342.webp

1706790551074.webp
Якщо ви посолите каву, вона перестане гірчити.

Про каву і чай з перожинками ,можна до Ксю в рецепти 🤣

1706790280342.png

1706790551074.png
Якщо ви посолите каву, вона перестане гірчити.
А шо це за кава, що не гірчить?)))))
А якщо серйозно, то у кожного свої смаки) Особисто я арабіку, як моносорт, терпіти не можу)))
Доречі, з сіллю дійсно смачно))) Хто фанат текілли, той і чашку так в сіль обмакне)))) Тільки ж пийте не гарячою, бо смак не той буде)))

Назад
Угорі