Фк Єврокредит шукаю юриста

• Автор теми Автор теми Клієнт
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 938
Не дасте, бо його не існує. Очевидно же.
Думаю на цьому ганьбити вас досить ) Всі все зрозуміли
‎Шкода звісно, що Ваше недолуге "викриття" так швидко закінчилось, я давно так не сміялась))
‎Що ж всі зрозуміли? Я, наприклад, зрозуміла, що Вашою метою, хто б ви не були, але явно не позичальник з судом, було дискредитувати провідного спеціаліста в сфері кредитних справ. Кому це вигідно? Думаю, відповідь очевидна))
‎Також очевидно, що маєте настільки далеке розуміння про роботу реєстрів, що я скоріше повірю, що Ви представник Єврокредит, аніж чесних заздрісників, хоча, звідки мені знати, чим займається юрист, коли немає роботи, тож це питання залишу відкритим.
‎Забажаєте ще щось додати, не соромтесь, реєстри для всіх відкриті)) хто зрозумів, той зрозумів))

Хотілось реальних відгуків, а не фотошоп картинок, як роблять деякі адвокати. Якщо адвокат не може в реєстрі показати виграну справу, а тільки намальовані картинки, то він нічим не кращий від мфо з їхніми картинками
ой ну давай вже чухай звідси

‎Шкода звісно, що Ваше недолуге "викриття" так швидко закінчилось, я давно так не сміялась))
‎Що ж всі зрозуміли? Я, наприклад, зрозуміла, що Вашою метою, хто б ви не були, але явно не позичальник з судом, було дискредитувати провідного спеціаліста в сфері кредитних справ. Кому це вигідно? Думаю, відповідь очевидна))
‎Також очевидно, що маєте настільки далеке розуміння про роботу реєстрів, що я скоріше повірю, що Ви представник Єврокредит, аніж чесних заздрісників, хоча, звідки мені знати, чим займається юрист, коли немає роботи, тож це питання залишу відкритим.
‎Забажаєте ще щось додати, не соромтесь, реєстри для всіх відкриті)) хто зрозумів, той зрозумів))

з початку, вони, стадом, бігали за мною у групі Антиколетора у фб))
потім, десь з місяць, з одним і тим же питання "а де номер справи" бігали до мене на сторінку))
тепер дійшли до форума)))
напевно дуже цікаво))

))
Когда коту нечем заняться, он яйца лижет.

Кому це вигідно? Думаю, відповідь очевидна))
:yes2:

ой ну давай вже чухай звідси
Он ушел по-англицки

з початку, вони, стадом, бігали за мною у групі Антиколетора у фб))
потім, десь з місяць, з одним і тим же питання "а де номер справи" бігали до мене на сторінку))
тепер дійшли до форума)))
напевно дуже цікаво))
Следующая - Рада Адвокатов

Пользователь. Он)))))
Будем так считать). Ну и вроде Клиент))). По правилам украинского языка, в женском роде - клієнтка.)

нічим не кращий від мфо з їхніми картинками
Где-то я это читал. Но вот, интересно, а где же?) :dntknw:

А мишаня все никак не угомонится... Ну, что ты будешь делать...
Polish_20260509_002106032.webp

:saint:

жалюгідні спроби шось висрати
Ой, да пускай...
Если нет возможности направить энергию в конструктивное русло... Ой🙄, я написал словами МФО. Ой...🤭
Точно запроданець.
Чё, только адвокату страдать?)

ви готові до конструктивного діалогу?
Вот-вот!))))
Мы позвоним, когда вы настроитесь на конструктивный диалог 🤣🤣🤣🤣🤣

Я досконально вивчив тему... Вибачаюсь перед авторами за те, що зайняло багато часу, бо я працюю, в мене немає часу читати маячню. Але перед сном полюбляю таке.
Резюмую: це пистець🤦

Останнє редагування:
Хто тут посмел барина обидеть? Тарас- ван лав 🥰 только недалекий человек может писать то, что написано выше. Гугл забанил, чат жпт не отвечает.. и поспорить не с кем.. бедаа, совсем скучно человеку живётся.

Ви надали , аж 3 чужих номери справ і скромно забули про свою "начебто виграну" справу , від якої один скріншот .
https://anticollector.ua/threads/su...rn-spysano-vsi-nezakonni-narakhuvannya.50294/

Хто зрозумів, той зрозумів ,))
Не дасте, бо його не існує. Очевидно же.
Думаю на цьому ганьбити вас досить ) Всі все зрозуміли

Що цікаво ця справа по навіть наведеним на скріншоті даним знаходиться в реєстрі за хвилину без невірних результатів в пошуку, вот просто одна, саме вона. Треба таки просто знати як і що шукати. Навіщо ця драма?

Так, в ній адвокат відповідача анонімізован, бо так робиться завжди. Ну, якщо списання ~41% процентів від поданого позову це мало, то що поробиш. 🤷‍♂️

Що цікаво ця справа по навіть наведеним на скріншоті даним знаходиться в реєстрі за хвилину без невірних результатів в пошуку, вот просто одна, саме вона. Треба таки просто знати як і що шукати. Навіщо ця драма?

Так, в ній адвокат відповідача анонімізован, бо так робиться завжди. Ну, якщо списання ~41% процентів від поданого позову це мало, то що поробиш. 🤷‍♂️
бо задача трохи інша))) не знайти справу))

Рекомендовать можно.
Модераторам низзя этого делать))
Всем остальным можно.
Я тоже стараюсь воздерживаться от конкретных рекомендаций. Я рекомендую всех).
а шо сразу модератор???
шо сразу я?
от уж....

а в чем суть темы? опять натрындеть на Тараса или шо?

а в чем суть темы? опять натрындеть на Тараса или шо?
Да. Это уже даже как-то и привычно стало.. не нравится некоторым то, что он не публикует номер дела, чтобы оперативно разбираться, как это у него так получилось выиграть, а у них не получается.

Назад
Угорі