ФК Єврокредит подали до суду

• Автор теми Автор теми Валентина14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 2K
Зрозуміло)
Я взагалі в шоці шо я не подала до суду, те що сплатила. Гадала, що суд розгляне їхню заяву про відмову від позову і все буде ок
Доброго дня, а як ви звязувались з шарагою ? по пошті чи телефоном ? вони не відповідають на листи

Нi, хочеться ту камеру побити) завтра вже спробую кэп зробити. Договiр МегаБ 2021 року був, i карта була в 2021, оплати теж в 2021 припинила.. , але термiн позовноi не аргумент зараз, так?
термін позовної дуже рідко аргумент, перебіг то відновлено, але поки недостатньо часу минуло. Вкрай рідко працює позовна давність.

Ні, звісно, юрист направляв відзив на позов
Зрозуміло, ну тоді маякніть коли рішення буде. Я теж відзив на позов направляв, просто цікаво чи є сенс на засідання приходити особисто. Чи вплине це якось на рішення. Дякую і удачі вам в очікуванні. Сподіваюсь все буде супер.

Зрозуміло, ну тоді маякніть коли рішення буде. Я теж відзив на позов направляв, просто цікаво чи є сенс на засідання приходити особисто. Чи вплине це якось на рішення. Дякую і удачі вам в очікуванні. Сподіваюсь все буде супер.
А у вас коли суд? Так, сподіваюсь теж що щось добре з того буде

Я думаю , що має сенс . Якщо писали відзив . Я вже перечитала всі рішення, всіх судів 🤦‍♀️

Назад
Угорі