ФК Єврокредит подали до суду

• Автор теми Автор теми Валентина14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
Добрий вечір. А якщо я зв'язалася з ними і сплатила їм до рішення суду, і вони надали мені довідку про погашення боргу. Та ще вони подали до суду заяву про відмову від позову, але суд чогось не розглянув цю заяву і ухвалив рішення, що тепер знов платити треба буде?

А я і не знала, що треба повідомити суд(( Але я їм телефонувала і сказала, що ухвалили рішення і щож мені знову їм платити, а вони сказали, що типу не збираються подавати у виконавчу службу, я ж все сплатила як домовились.
я ж не знаю, збираються чи ні.
зберігайте квитанцію, гарантійний лист.
якщо звернуться до виконавчою, направите виконавцю ці документи, і будете пояснювати, що треба закрити вп

я ж не знаю, збираються чи ні.
зберігайте квитанцію, гарантійний лист.
якщо звернуться до виконавчою, направите виконавцю ці документи, і будете пояснювати, що треба закрити вп
читала в gpt чаті що треба подавати заяву про про визнання виконавчого документа таким, що не підлягає виконанню чи заяву про перегляд заочного рішення, чи це не допоможе?

читала в gpt чаті що треба подавати заяву про про визнання виконавчого документа таким, що не підлягає виконанню чи заяву про перегляд заочного рішення, чи це не допоможе?
частіше читайте чат джипіті)) то ще той порадник)))
ні, все вищеперелічене, це не з тієї опери

частіше читайте чат джипіті)) то ще той порадник)))
ні, все вищеперелічене, це не з тієї опери
о це так, а я вже хотіла писати.
У мене рішення ухвалили 17 листопада, тобто 17 грудня буде 30 днів і воно вступить в силу , я так розумію. І скільки діє це рішення якщо вони не візьмут виконавчий лист рік, два, три?

о це так, а я вже хотіла писати.
У мене рішення ухвалили 17 листопада, тобто 17 грудня буде 30 днів і воно вступить в силу , я так розумію. І скільки діє це рішення якщо вони не візьмут виконавчий лист рік, два, три?
я уявлення не маю щодо їхнії планів))) я ж там не працюю
зберігайте квитанції, гарантійку

я уявлення не маю щодо їхнії планів))) я ж там не працюю
зберігайте квитанції, гарантійку
Зрозуміло)
Я взагалі в шоці шо я не подала до суду, те що сплатила. Гадала, що суд розгляне їхню заяву про відмову від позову і все буде ок

Зрозуміло)
Я взагалі в шоці шо я не подала до суду, те що сплатила. Гадала, що суд розгляне їхню заяву про відмову від позову і все буде ок
загалом, теоретично, так і повино було б бути...
хоча, знову таки, я не знаю як вони формулювали своє прохання

загалом, теоретично, так і повино було б бути...
хоча, знову таки, я не знаю як вони формулювали своє прохання
А підкажіть будь-ласка, де взагалі висвічується, якщо вони запросять виконавчий лист і подадуть у виконавчу службу?

А підкажіть будь-ласка, де взагалі висвічується, якщо вони запросять виконавчий лист і подадуть у виконавчу службу?
заяву про видачу, ви зможете побачити в електронному суді.
якщо відкриють виконавче провадження, буде повідомлення у дії

заяву про видачу, ви зможете побачити в електронному суді.
якщо відкриють виконавче провадження, буде повідомлення у дії
Дуже вам дякую.
А суд видає заяву, тілько якщо вони запросять?

ой якби я знала, що так станеться, після того як обанкротився Мегабанк то вмить би все сплатила, ці нещасні 3000 грн.
А тепер отримала головну біль і мінус 8500 грн, ще й хотіли послуги адвоката 11000 грн

ой якби я знала, що так станеться, після того як обанкротився Мегабанк то вмить би все сплатила, ці нещасні 3000 грн.
А тепер отримала головну біль і мінус 8500 грн, ще й хотіли послуги адвоката 11000

А тепер отримала головну біль і мінус 8500 грн, ще й хотіли послуги адвоката 11000 грн
Тобто ви програли з ними суд, чи після позовної щоб не судитись, самі їх набрали?

Тобто ви програли з ними суд, чи після позовної щоб не судитись, самі їх набрали?
Я сама їх набрала, ми домовились, вони дали мені гарантійний лист і я сплатила їм тіло кредиту і відсоток, без адвокатських послуг.
Потім вони мені надали довідку про те що борг сплатила. Ще вони написали в суд заяву про відмову від позову, але суд не розглянув її і ухвалив рішення (від цього я в шоці).
Я їм передзвонила, вони мені сказали, що мене вже немає у їхньому списку як боржника і типу не підуть у виконавчу службу. А як буде далі один Бог знає.

Нi, хочеться ту камеру побити) завтра вже спробую кэп зробити. Договiр МегаБ 2021 року був, i карта була в 2021, оплати теж в 2021 припинила.. , але термiн позовноi не аргумент зараз, так?
не аргумент, але є інші аргументи), шукайте документи

Назад
Угорі