ФК Вердикт Капитал сделали исполнительную надпись. Что делать?

• Автор теми Автор теми Yasik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 149
  • Перегляди Перегляди 10K
Доброго времени суток уважаемые форумчане! Сегодня чисто случайно зашёл в open data bot, и обнаружил там провадження от вердикт капитал, при чем ещё от 28.01.2021 года. Как позже выяснилось, меня им продал альфа-банк! Звоню коллекторам на горячую линию, мол поясните мне как вообще так, где кредитный договор, заявление на переуступку прав требования, и вообще лицензию свою назовите... А мне в ответ - согласно ЗУ, бла-бла-бла, стягивать будем с вашей зарплатной карты! Сейчас просто реально страх, что дальше будет! Что вообще мне делать, и какой порядок действий? К чему себя сейчас готовить?
По давайте иск на снос ИНН.

? попиарюсь чутка))) а кто Асудит?)))

с момента подачи иска, до принятия решения прошло чуть меньше 2х месяцев))) что очень удивительно, тем более для Шевченковского суда)))
Надеюсь на такой же результат ?
500 грн... Это был лимит карты) А то что у меня кредитор изменился, узнал я только сегодня!) Прошло уже 7 лет почти)
500 грн превратились уже в 14000))
А у нас в 37000,тоже лимит 500,и с 2014года

Доброго времени суток уважаемые форумчане! Сегодня чисто случайно зашёл в open data bot, и обнаружил там провадження от вердикт капитал, при чем ещё от 28.01.2021 года. Как позже выяснилось, меня им продал альфа-банк! Звоню коллекторам на горячую линию, мол поясните мне как вообще так, где кредитный договор, заявление на переуступку прав требования, и вообще лицензию свою назовите... А мне в ответ - согласно ЗУ, бла-бла-бла, стягивать будем с вашей зарплатной карты! Сейчас просто реально страх, что дальше будет! Что вообще мне делать, и какой порядок действий? К чему себя сейчас готовить?
Мене Дінеро продали теж Вердикту ,побачила надпис.Вони дзвонили і писали.Я в режимі сніжинки була?А потім подзвонила і договорилися з Вердиктом .Суму збила .Думаю це дешевше,бо мій адвокат так норм бере?Сказали ,що впровадження закриють і не будуть нічого слати на роботу.!!

Скажіть будь ласка, перед тим як виконати автоматичне списання коштів з рахунків, виконавець якось про це повідомляє в постанові? Наприклад Малкова, відправила постанову на роботу, але не зробила арешт рахунків. Чи може так статися, що коли Дорошкевич зніме арешт, Малкова автоматом спише?

Скажіть будь ласка, перед тим як виконати автоматичне списання коштів з рахунків, виконавець якось про це повідомляє в постанові? Наприклад Малкова, відправила постанову на роботу, але не зробила арешт рахунків. Чи може так статися, що коли Дорошкевич зніме арешт, Малкова автоматом спише?
отправляется платежное поручение в банк.
вас никто уведомлять не будет)))

Якщо я запитаю в банку про це, вони дають інформацію про наявність такого доручення?
я думаю, вы узнаете уже пост фактум))))
банк же сам не знает когда исполнитель его отправит)) сегодня или через месяц

я думаю, вы узнаете уже пост фактум))))
банк же сам не знает когда исполнитель его отправит)) сегодня или через месяц
ООО, у мене стрес, от от розблокують карти, а я не знаю що там з Малковою

Яке було тіло, чи були пролонгації ?
Домовились на яких умовах ?
:попкорн:
2700(+1048.00)відсотки ,коли ще брала кредит.Пролонгаціі вроді були ,десь по 600 грн.Точно не пам’ятаю .Домовилися на 6000.Але за умови,що пришлють гарантійний лист новою поштою,прислали і мій адвокат переглянув.Сказав нормальний лист.
2700(+1048.00)відсотки ,коли ще брала кредит.Пролонгаціі вроді були ,десь по 600 грн.Точно не пам’ятаю .Домовилися на 6000.Але за умови,що пришлють гарантійний лист новою поштою,прислали і мій адвокат переглянув.Сказав нормальний лист.Але там ще треба буде заплатити приватному нотаріусу за закриття впровадження .Якось так

Назад
Угорі