Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Попутного вітру їм в сутулі спиниА до мене додому зібрались їхать, а дім мій в окупації
А звонками доставали ? И звонили ли третьим лицам?Місяці два )
У мене на той момент було 20+ мфо , тому не можу точно сказати чи телефонували саме ці рідний)А звонками доставали ? И звонили ли третьим лицам?
ТакА он у вас контактна особа был?
Извиняюсь она
Пугалка, скоро новое смс пришлют) игнорируйте да и всеОсь отримала сьогодні таке повідомлення від Фінсфери. Чого очікувати?
Інших дій, окрім смс, він них очікувати?Пугалка, скоро новое смс пришлют) игнорируйте да и все
В мене завтра 10тий день протермінування в Фінсфері,щойно дзвонили казали що завтра передають борг колекторам і починають обдзвон третіх осіб(дуже боюся щоб не взнали на роботі,а також рідні)Мені на роботу ще ніхто не дзвонив .
Тому і цікаво чи можуть ці найти нову роботу і подзвонити в офіс
у мене вони нікому не дзвонили, була прострочка 3+ місяців, запропонував їм закрити за тіло+відсотки до прострочення (там була по промокоду знижка 1% день), на що вони радо погодилися. закрив на початку квітня їхВ мене завтра 10тий день протермінування в Фінсфері,щойно дзвонили казали що завтра передають борг колекторам і починають обдзвон третіх осіб(дуже боюся щоб не взнали на роботі,а також рідні)
Так если вы не брали этот кредит то чего боитесь?В мене завтра 10тий день протермінування в Фінсфері,щойно дзвонили казали що завтра передають борг колекторам і починають обдзвон третіх осіб(дуже боюся щоб не взнали на роботі,а також рідні)
Я щось теж не розумію. Або ця людина не може признатися в тому, що набрала боргів , але ми тут всі такі, з якихось причин влізли в цю халепу. Чи, автор, ви нас дурите?Так если вы не брали этот кредит то чего боитесь?
Согласен есть такие мысли)Я щось теж не розумію. Або ця людина не може признатися в тому, що набрала боргів , але ми тут всі такі, з якихось причин влізли в цю халепу. Чи, автор, ви нас дурите?
Это точно) хотя например у меня все в курсе пофиг уже былоЯкщо важко признатись, що набрав кредитів на анонімному сайті, то що тоді казати про родичів )
У меня прислали вот такоеЯкщо вже такий бред пішов , скоро чекайте на тіло ! В мене теж погрожували що за мною виїхали ітд , але через неділю запропонували закрити кредит за тіло ! Тож чекайте і все буде добре )
Вас просто пугают)У меня прислали вот такое