Finsfera відправлять лист на роботу про мій борг

• Автор теми Автор теми tattifas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 4K
А до мене додому зібрались їхать, а дім мій в окупації

Мені теж багато розказували. Я в полях був і не міг написати заяву на списання відсотків, тому що не було на чому, а форму 5 мав у вигляді скану. Вони довго тупили і потім без заяви за тіло закрили питання. Писали про те, що до мене їдуть. Я написав: скоригуєте маршрут? Чекаю в колишньому оріхівському р-ні 😁 Мені відповіли: очікуйте, вашим питанням займеться спеціаліст🤣

Добрий день.
Скажіть, як в кого вирішилось з Фінсфера? Писали листи на роботу, телефонували? На що домовились?
Виходжу на протермінування, хочу закрити за тіло

Ось отримала сьогодні таке повідомлення від Фінсфери. Чого очікувати?

Вкладення

• IMG_3731.webp
    IMG_3731.webp
    13.1 Кб · Перегляди: 97
Ну я скажу так. У мене був у них кредит. Протермінування, дзвінки,смс ,ну стандартний набір. Потім через 9 місяців присилали смс закрити за тіло,але тоді не мала такої суми. І вуаля - суд. Хотіли 90 тис. Звернулася до юриста з форуму Тараса.
З його допомогою суд задовольнив частвоко позов( тіло +% до протермінування).
Тарасу велика дяка,дійсно професіонал і людина з великої літери! але, якби не моє "почекаю ще" і були б на той час кошти,то закрила б за тіло,а так...Але хочу ще додати,якщо вже подали в суд,то тільки звертатися до юристів,якщо самі не тямить в юриспруденції, бо без помочі юриста платила б я 90 тис.

Мені на роботу ще ніхто не дзвонив .
Тому і цікаво чи можуть ці найти нову роботу і подзвонити в офіс
В мене завтра 10тий день протермінування в Фінсфері,щойно дзвонили казали що завтра передають борг колекторам і починають обдзвон третіх осіб(дуже боюся щоб не взнали на роботі,а також рідні)

В мене завтра 10тий день протермінування в Фінсфері,щойно дзвонили казали що завтра передають борг колекторам і починають обдзвон третіх осіб(дуже боюся щоб не взнали на роботі,а також рідні)
у мене вони нікому не дзвонили, була прострочка 3+ місяців, запропонував їм закрити за тіло+відсотки до прострочення (там була по промокоду знижка 1% день), на що вони радо погодилися. закрив на початку квітня їх

Так если вы не брали этот кредит то чего боитесь?

Так если вы не брали этот кредит то чего боитесь?
Я щось теж не розумію. Або ця людина не може признатися в тому, що набрала боргів , але ми тут всі такі, з якихось причин влізли в цю халепу. Чи, автор, ви нас дурите?

Я щось теж не розумію. Або ця людина не може признатися в тому, що набрала боргів , але ми тут всі такі, з якихось причин влізли в цю халепу. Чи, автор, ви нас дурите?
Согласен есть такие мысли)

Якщо важко признатись, що набрав кредитів на анонімному сайті, то що тоді казати про родичів )

Якщо вже такий бред пішов , скоро чекайте на тіло ! В мене теж погрожували що за мною виїхали ітд , але через неділю запропонували закрити кредит за тіло ! Тож чекайте і все буде добре )
У меня прислали вот такое

Вкладення

• Screenshot_2024-05-23-10-14-03-423_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2024-05-23-10-14-03-423_com.google.android.gm.webp
    137.6 Кб · Перегляди: 69
Назад
Угорі