Фінсфера. Кредит. Хто з ними стикався?

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 16K
За чотири місяці прострочки дзвонили тільки мені, з родичів ніхто не жалівся. Зараз пропонують "лояльні умови" без цифр. Не довіряю, чекаю матеметику.

Прострочення було з 16.12.23. За півтора місяця запропонували закрити за тіло. Скидали гарантійку та після закриття довідку. На дзвінки не відповідав, лише через Viber писали.

Брав у них у червні 23р, через 2 місяці запропонували закрити за тіло+% до просрочки, на данний момент пропонують зі тіло, але коштів поки що нема)

Звернулася до finsfera у кризовий момент для отримання кредиту на лікування. Всі етапи оформлення були чіткими та зрозумілими. Важливо відзначити, що процентні ставки були адекватними і не було неприємних сюрпризів у платіжних зобов'язаннях. З задоволенням рекомендую цей сервіс.

Звернулася до finsfera у кризовий момент для отримання кредиту на лікування. Всі етапи оформлення були чіткими та зрозумілими. Важливо відзначити, що процентні ставки були адекватними і не було неприємних сюрпризів у платіжних зобов'язаннях. З задоволенням рекомендую цей сервіс.
це взагалі шо таке, йди рекламуй це під Бахмут

Дякуєм за рекламу сараю. На все добре.

Дякую. Обов'язково скористаюся рекомендацією.

Цікаво, скільки зараз платять МФО за подібні відгуки на форумі?

І я чекала ,поки не подали до суду на суму 89 тисяч
Доброго вечора. В мене теж фінсфера подала до суду,хоче 147 тис з тіла 14 тис. Я підключила юриста- тепер чекаю. Ваш юрист які перспективи говорить?
І я чекала ,поки не подали до суду на суму 89 тисяч
Доброго вечора. В мене теж фінсфера подала до суду,хоче 147 тис з тіла 14 тис. Я підключила юриста- тепер чекаю. Ваш юрист які перспективи говорить?

хм, потоково почали подавати
жодного рішення ще нема, саме час їм почати з програшів
але в них строк до 30 днів, не повинно бути складно.

В мене прострочка по кредиту в компанії фінсфера. Вже 4 день. Дістали мою подругу як телефонними дзвінками, так і писаниною в телеграм. Мені теж телефонують, але блок стоїть. Шлють смс такого типу:
Не оплачуючи кредит, Ви порушуєте договір, укладений з компанією, а також законодавство України, а саме статтю 1049 ЦКУ. Це неминуче спричинить юридичну відповідальність!
Скажіть, будь ласка, що це за звірі? В кого як з ними?
А вы номер подруги как контактный оставляли ?

А вони вам до цього пропонували якісь вигідні умови?

домовився за сплату за суму до прострочення, кредит до цього не продовжував, тому вважаю справедливо. прострочення 4+місяця

домовився за сплату за суму до прострочення, кредит до цього не продовжував, тому вважаю справедливо. прострочення 4+місяця
Классно у меня из 4-х МФО только одна пошла на уступки но у меня просрочки ещё маленькие

Назад
Угорі