Finmarket

• Автор теми Автор теми klara
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 7K
Було 13к, запропонували закрити за 6. Відправив їм повідомлення згенероване штучном інтелектом, закрив за 4

Доброго дня!

Повідомляю вас про систематичні та неправомірні дії, які здійснюються з боку вашої організації, стосовно мене та вимагаю їх негайного припинення.

Посилаючись на отриманий мною кредит у розмірі 2700 гривень, (номер договору 1151212), зазначаю наступні порушення законодавства України та моїх прав:
Погрози розповсюдженням персональних даних (селфі з паспортом):
Ваші представники (шляхом SMS-повідомлень, телефонних дзвінків та інших каналів комунікації) багаторазово надсилали погрози щодо розповсюдження мого особистого селфі з паспортом третім особам у разі неповернення боргу. Зокрема, у повідомленні в меседжері Telegram від 25 Червня 14:02 від користувача з юзернеймом @Finmobile3, що діє від імені організації Finmobile, зазначено: "Якщо найближчим часом не буде здійснено повернення боргу, плануємо надіслати цим особам фото селфі з паспортом, яке підтверджує факт отримання кредиту та наявність боргу".

Ці дії є прямим та грубим порушенням:
Закону України "Про захист персональних даних", моє селфі з паспортом є конфіденційною інформацією, яка може оюроблятись та поширюватись лише за моєю згодою. Погрози її несанкціонованим поширенням є кримінальним діянням.

Моїх конституційних прав на повагу до гідності та честі, а також на приватність. Розповсюдження таких даних завдає мені моральної шкоди та ставить під загрозу мою репутацію.

Психологічний тиск та залякування: Погрози розголошенням моїх особистих даних є формою психологічного тиску, залякування та, по суті, мають ознаки шантажу, що є протиправним методом стягнення заборгованості.

Порушення законодавства про споживче кредитування: Ваші дії суперечать принципам добросовісної ділової практики, встановленим Законом України "Про споживче кредитування", який забороняє агресивні та неправомірні методи впливу на споживача.

Я категорично вимагаю негайно припинити всі неправомірні дії!

Я маю всі докази ваших неправомірних дій, включаючи скріншоти поввідомлень. У разі продовження подібних порушень, я залишаю за собою право звернутися з офіційними скаргами до:

Національного банку України (НБУ);
Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини;
Кіберполіції України;
А також до суду для захисту своїх прав та відшкодування завданих збитків.

Сподіваюсь на негайне реагування та припинення незаконної діяльності з вашого боку."

Вкладення

• IMG_20250626_134236_309.webp
    IMG_20250626_134236_309.webp
    71.4 Кб · Перегляди: 291
Останнє редагування модератором:
В мене ця шарага, також шукаю про неї інфу, 2 дні протермінування, тіло 14500, нарахували 16500, думаю запропонувати закрити за 15, але мабуть не згодяться, рідним поки не звонили, але я їм закинула заяву про належність до захищеної категорії осіб, до речі вона діє, більшість шараг після отримання не надзвонюють мені і рідним то трохи видихнула

Я закрила за тіло , після протермінуаання більше 90 днів, так ще і згодилися 2 платежами, але тіло було не дуже велике

Є вони в мене. Така історія по моїм записам:

16.12.2025: взят кредит. 360 днів, чисте тіло на видачу 20700, але через їх кончену систему комісії за видачу що плюсується до тіла це 276xx.
15.01.2026: останній день перед простроченням (плановий платіж: 194xx.
04.02.2026: почали мамі дзвонити
01.05.2026: Продали ФК "ФІНБУСТ", нараховано 105959,78
04.05.2026: Продали/передали ФК "Техно-Фінанс".

Коротше формула нарахування в них дуже скотська, приблизно така ж як в ЄГроші та ТОП1. І нараховують теж трохи по дурному, із усіма штрафами. Але Техно-Фінанс вже пропонував за ~40 тис. закрити. Ну, як закрию інші великі кредити, то може зроблю це.

Назад
Угорі