ФінФорс методи роботи?

• Автор теми Автор теми Ольга К
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 3K

Ольга К

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
25
Бали
5090
Ольга К не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сслоан і містеркеш продали фінфорсу чого чекати чи варто платити пролонгацій небуло в містеркеш мала сума 1500 тіло а в сслоан тіло десь 4000 накапало 8000 списуюють залишається 6000 розкидають на 2 місяці по 3000 якщо заплачу залишусь зовсім без грошей незнаю що краще підкажіть що від них чекати якщо незаплачу?

Меня сслоан финфорсу продал ,звонков было мало , но зато какие.. неудовлетворенная злая бабище там такие извращения мне придумывала, я один раз случайно трубку взяла послушала,потом тете моей и брату , по работе и соседям не долбили, в моем случае только по родственникам,звонили раз в неделю.
А потом на месяц пропали, дальше просили тело,отдала 1500 и усе

Сслоан і містеркеш продали фінфорсу чого чекати чи варто платити пролонгацій небуло в містеркеш мала сума 1500 тіло а в сслоан тіло десь 4000 накапало 8000 списуюють залишається 6000 розкидають на 2 місяці по 3000 якщо заплачу залишусь зовсім без грошей незнаю що краще підкажіть що від них чекати якщо незаплачу?
Чекати,те що й від усіх.Дзвінки рідні,сусідам,на роботу.Коллажі на всіх чиє фото найдуть,а в кінці можуть або продати далі,або вліпити напис все залежить від Вашоі поведінки.Найкраще забийте на них і живіть ...

Чекати,те що й від усіх.Дзвінки рідні,сусідам,на роботу.Коллажі на всіх чиє фото найдуть,а в кінці можуть або продати далі,або вліпити напис все залежить від Вашоі поведінки.Найкраще забийте на них і живіть ...
Мені б до вересня дотягнути піду в декрет як отримаю декретні то заблокую всі карточки і хай тоді напис роблять і номер телефону теж поміняю

У меня мужа продали ,только Качай гроши.Пролонгациями перекрыли тело в раза два.Написали в наком и когда чеки собирали смотрю а там стоит получатель Фин форс,значит это одни и теже.Получаеться продали самт себе?

Ще була думка поміняти паспорт і код ну типу вкрали як думаїте щось дасть?

Ще була думка поміняти паспорт і код ну типу вкрали як думаїте щось дасть?
Дасть лишні походеньки по держустановах.
Хай розділять не на два місяці, а на чотири, з них не убуде. Це у випадку, якщо розглядаєте можливість платити.

Дасть лишні походеньки по держустановах.
Хай розділять не на два місяці, а на чотири, з них не убуде. Це у випадку, якщо розглядаєте можливість платити.
Я просила сказала що максимально на 2 місяці

Мені б до вересня дотягнути піду в декрет як отримаю декретні то заблокую всі карточки і хай тоді напис роблять і номер телефону теж поміняю
Вы в положение трепите себе нервы!?
Куколка смени номер телефона и посылайте всех на хй!
Выбери банк для получение декретных который менее всего блокируют ин
И думай потом что скоро у тебя будут самые лучшие хло5

Вы в положение трепите себе нервы!?
Куколка смени номер телефона и посылайте всех на ***!
Выбери банк для получение декретных который менее всего блокируют ин
И думай потом что скоро у тебя будут самые лучшие хло5
Мне вот скоро вопще рожать, а у иеня полная жoпa. Финфорс предложил на 3 месяца но у меня нечем платить. Прислали гарантийный лист про оплату на почту. Ничего неплатю незнаю что будет

Меня сслоан финфорсу продал ,звонков было мало , но зато какие.. неудовлетворенная злая бабище там такие извращения мне придумывала, я один раз случайно трубку взяла послушала,потом тете моей и брату , по работе и соседям не долбили, в моем случае только по родственникам,звонили раз в неделю.
А потом на месяц пропали, дальше просили тело,отдала 1500 и усе
Про "бабище" - в точку. У мене теж така була, гопниця якась. Я їй кажу, що наша розмова записується, а вона мені - внукам своїм даш послухати... Це так..., щоб посміятися. Палець в рот не клади.п

Про "бабище" - в точку. У мене теж така була, гопниця якась. Я їй кажу, що наша розмова записується, а вона мені - внукам своїм даш послухати... Це так..., щоб посміятися. Палець в рот не клади.п
А со мной не общаются (
Что я им плохого сделал?)

Вы же все знаете. Вон уже паспорт собрались менять. Для чего тогда тему создавать с избитым вопросом "чего ожидать"?

Финфорс -пopнoколажи +звонки соседям

А со мной не общаются (
Что я им плохого сделал?)
Ой, я тоже вчера случайно наушником ответила. Говорит финфорс звонит, вы нам должны. Говорю кто-кто? Первый раз слышу. Вам мистеркеш на почту прислал договор о переуступке. Говорю ничего не было. Так звоните на мистеркеш и просите, говорит мне. Ну я ей красиво ответила: вам надо, вы и звоните. Что-то буркнула, обиделась и кинула трубку.

А ви дуже хочете?
Очень.
Просто они такие безграмотные личности. Такое чувство что образования за плечами 9 классов и то на 2.)))
Ой, я тоже вчера случайно наушником ответила. Говорит финфорс звонит, вы нам должны. Говорю кто-кто? Первый раз слышу. Вам мистеркеш на почту прислал договор о переуступке. Говорю ничего не было. Так звоните на мистеркеш и просите, говорит мне. Ну я ей красиво ответила: вам надо, вы и звоните. Что-то буркнула, обиделась и кинула трубку.
Теперь и вы у них будете в черном списке!)

Назад
Угорі