Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да уж... Удивительно ещё, что она с апреля арест до сих пор не наложила... Не похоже на неё, опять чудит сушка ?Интерестный вопрос)))
Я не думаю, что хотя бы скринилось асвп/реестр. Можно конечно, написать запрос держателю базы, с просьбой сообщить когда данные были внесены))
Но это все так..в порядке бреда
Не думаю, что вип поможет)))А має значення ,якщо у банку ти Віп клієнт?тобто блокування карток?
По номерації не хватає однієї постанови ((((
..ука(((
Вислала ,щоб тільки їй заплатити(((
Хорошо хоть не за ваш счет))А має значення ,якщо у банку ти Віп клієнт?тобто блокування карток?
..ука(((
Не нервничай! Платить все равно не собираешься... Дождись рекомендаций адвокатаА має значення ,якщо у банку ти Віп клієнт?тобто блокування карток?
..ука(((
От чуяла, моя п'ята точка з нею проблеми(((Не нервничай! Платить все равно не собираешься... Дождись рекомендаций адвоката
Та чё ты?! С твоим адвокатом я б не переживала! Не первый раз же, а с её нарушениями так и подавно скоро забудешь шо то ип было вообще ?От чуяла, моя п'ята точка з нею проблеми(((
Вєчно, в неї як не в людей (((
Не надіслаЛо воно одну постанову... Це бентежить.Та чё ты?! С твоим адвокатом я б не переживала! Не первый раз же, а с её нарушениями так и подавно скоро забудешь шо то ип было вообще ?
Дорогая, тебе либо бентежитись, либо платить адвокату))) не трать нервы на эту недоушлую штамповщицу! В любом случае все решаемо ?Не надіслаЛо воно одну постанову... Це бентежить.
В постанове об открытии ип, есть идентификатор. В асвп по нему можно посмотреть все постановления по делуНе надіслаЛо воно одну постанову... Це бентежить.
Звичайно має. Персональний банкір прискорить процес блокування і урочисто повідомить про це )))А має значення ,якщо у банку ти Віп клієнт?тобто блокування карток?
Дорогая, пусть Вас это не тревожит..у меня аналогичная ситуация.. первая инстанция админ суда выиграна, надеюсь что и апеляцию выиграем)))Не надіслаЛо воно одну постанову... Це бентежить.
Це радує,що немає постанови на арешт коштів боржника.Взагалі нічого не було!!!!
Тільки тиждень тому дізналася!!!
В ЄРБ
Так ,саме ці постанови прийшли і все. Відправила адвокату... Чекаю відповіді.
Її важко не помітити?Моніторю себе майже щодня + адвокат + подруга... Дорошкевич замітили б)))
Вєруня як завжди нєпрєдсказуємая?Что то, с верой, вечно какая то ф*гня происходит))
Так можливо тієї постанови якимось дивом і немає...Не надіслаЛо воно одну постанову... Це бентежить.
Пожалуйста, объясните мне где можно смотреть или арестован счёт?не понимаю в этомЦе радує,що немає постанови на арешт коштів боржника.
Якісь нові ігри у вєруньки.
Її важко не помітити?
Вєруня як завжди нєпрєдсказуємая?
Так можливо тієї постанови якимось дивом і немає...
То було б дуже добре.
точно не имеет значения, банк сильно большая структура чтобы всегда не нашлось вышестоящей крысы которой плевать и на закон и на любой вип статус, к тому же вип клиент вип клиенту рознь)А має значення ,якщо у банку ти Віп клієнт?тобто блокування карток?
..ука(((
может они задались целью таки достать вас вроде как показательная казнь, тут будет логичным вариант обьеденится всем форумом и показательно доказать что нет им места в финансовой системе страны и долги им абсолютно никакого значения и ответственности не имеют)Не надіслаЛо воно одну постанову... Це бентежить.
Госпожа Дорошкевич задалась ціллю не лише ПАННОЧКУ діставати,вона своїми часом дуже "дивними" і постійними незаконними діями демонстративно показує,що вона "вєршитель человеческих судеб" і ми всі будемо "танцювати" під її дудку.может они задались целью таки достать вас вроде как показательная казнь, тут будет логичным вариант обьеденится всем форумом и показательно доказать что нет им места в финансовой системе страны и долги им абсолютно никакого значения и ответственности не имеют)
ну тётка точно не тем зрабатывать решила, там одних проклятий на три поколения детей и внуков если они у неё есть хватит) как то читал форум подумал об этом, ни за какие деньги не взялся бы подобную работу делать.Госпожа Дорошкевич задалась ціллю не лише ПАННОЧКУ діставати,вона своїми часом дуже "дивними" і постійними незаконними діями демонстративно показує,що вона "вєршитель человеческих судеб" і ми всі будемо "танцювати" під її дудку.
Пора вже давно об"єднатися і влаштувати їй "показательну казнь",бо те,що творить ця **** не те,що у фінансовій системі нашої країни місця не може мати,а взагалі в людському житті не може мати місця.
Бо її поведінка взагалі ніякого відношення до слова "людина" не має...
Ну сидіти чекати поки до неї ті прокляття дійдуть,допоки більшість сімей реально за межею бідності і вона наших дітей,які хотіли їсти ще вчора лишає без засобів до існування такими методами,то думаю трохи "зашикарно" для неї.проклятий на три поколения детей и внуков если они у неё есть хватит
суд может истребовать эти данныеИнтерестный вопрос)))
Я не думаю, что хотя бы скринилось асвп/реестр. Можно конечно, написать запрос держателю базы, с просьбой сообщить когда данные были внесены))
Но это все так..в порядке бреда
может конечно))) но для чего?суд может истребовать эти данные