Фінфорс ---Дорошкевич

Запуталась сама і Вас запутала(((((
Пробачте!!

Виконавчий напис від квітня місяця,а виконавче провадження від червня.

Блін,важкувато ,достало(((

Интерестный вопрос)))
Я не думаю, что хотя бы скринилось асвп/реестр. Можно конечно, написать запрос держателю базы, с просьбой сообщить когда данные были внесены))
Но это все так..в порядке бреда
Да уж... Удивительно ещё, что она с апреля арест до сих пор не наложила... Не похоже на неё, опять чудит сушка ?

А має значення ,якщо у банку ти Віп клієнт?тобто блокування карток?
По номерації не хватає однієї постанови ((((
..ука(((
Вислала ,щоб тільки їй заплатити(((

..ука(((
Не думаю, что вип поможет)))
..ука(((
Хорошо хоть не за ваш счет))
А то она и такое практикует))

..ука(((
Не нервничай! Платить все равно не собираешься... Дождись рекомендаций адвоката

От чуяла, моя п'ята точка з нею проблеми(((
Вєчно, в неї як не в людей (((
Та чё ты?! С твоим адвокатом я б не переживала! Не первый раз же, а с её нарушениями так и подавно скоро забудешь шо то ип было вообще ?

Та чё ты?! С твоим адвокатом я б не переживала! Не первый раз же, а с её нарушениями так и подавно скоро забудешь шо то ип было вообще ?
Не надіслаЛо воно одну постанову... Це бентежить.

Звичайно має. Персональний банкір прискорить процес блокування і урочисто повідомить про це )))
А якщо без ха-ха, то можна персонального банкіра (ПБ) "попросити" врегулювати питання відповідно до законодавства, якщо на рахунок надходить з/п, соціалка. Якщо ПБ відморозиться - скаргу на нього

Взагалі нічого не було!!!!
Тільки тиждень тому дізналася!!!
В ЄРБ

Так ,саме ці постанови прийшли і все. Відправила адвокату... Чекаю відповіді.
Це радує,що немає постанови на арешт коштів боржника.
Якісь нові ігри у вєруньки.
Моніторю себе майже щодня + адвокат + подруга... Дорошкевич замітили б)))
Її важко не помітити?
Что то, с верой, вечно какая то ф*гня происходит))
Вєруня як завжди нєпрєдсказуємая?
Так можливо тієї постанови якимось дивом і немає...
То було б дуже добре.

Це радує,що немає постанови на арешт коштів боржника.
Якісь нові ігри у вєруньки.

Її важко не помітити?

Вєруня як завжди нєпрєдсказуємая?

Так можливо тієї постанови якимось дивом і немає...
То було б дуже добре.
Пожалуйста, объясните мне где можно смотреть или арестован счёт?не понимаю в этом

..ука(((
точно не имеет значения, банк сильно большая структура чтобы всегда не нашлось вышестоящей крысы которой плевать и на закон и на любой вип статус, к тому же вип клиент вип клиенту рознь)
может они задались целью таки достать вас вроде как показательная казнь, тут будет логичным вариант обьеденится всем форумом и показательно доказать что нет им места в финансовой системе страны и долги им абсолютно никакого значения и ответственности не имеют)

может они задались целью таки достать вас вроде как показательная казнь, тут будет логичным вариант обьеденится всем форумом и показательно доказать что нет им места в финансовой системе страны и долги им абсолютно никакого значения и ответственности не имеют)
Госпожа Дорошкевич задалась ціллю не лише ПАННОЧКУ діставати,вона своїми часом дуже "дивними" і постійними незаконними діями демонстративно показує,що вона "вєршитель человеческих судеб" і ми всі будемо "танцювати" під її дудку.
Пора вже давно об"єднатися і влаштувати їй "показательну казнь",бо те,що творить ця **** не те,що у фінансовій системі нашої країни місця не може мати,а взагалі в людському житті не може мати місця.
Бо її поведінка взагалі ніякого відношення до слова "людина" не має...

Госпожа Дорошкевич задалась ціллю не лише ПАННОЧКУ діставати,вона своїми часом дуже "дивними" і постійними незаконними діями демонстративно показує,що вона "вєршитель человеческих судеб" і ми всі будемо "танцювати" під її дудку.
Пора вже давно об"єднатися і влаштувати їй "показательну казнь",бо те,що творить ця **** не те,що у фінансовій системі нашої країни місця не може мати,а взагалі в людському житті не може мати місця.
Бо її поведінка взагалі ніякого відношення до слова "людина" не має...
ну тётка точно не тем зрабатывать решила, там одних проклятий на три поколения детей и внуков если они у неё есть хватит) как то читал форум подумал об этом, ни за какие деньги не взялся бы подобную работу делать.

проклятий на три поколения детей и внуков если они у неё есть хватит
Ну сидіти чекати поки до неї ті прокляття дійдуть,допоки більшість сімей реально за межею бідності і вона наших дітей,які хотіли їсти ще вчора лишає без засобів до існування такими методами,то думаю трохи "зашикарно" для неї.

Интерестный вопрос)))
Я не думаю, что хотя бы скринилось асвп/реестр. Можно конечно, написать запрос держателю базы, с просьбой сообщить когда данные были внесены))
Но это все так..в порядке бреда
суд может истребовать эти данные

Назад
Угорі