Finbar прострочка. Дзвінки на роботу можливі?

• Автор теми Автор теми Bobik9494
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 6K
У меня 44 дня пока не говорят за реструктуризацию
І не скажуть... Мені в п'ятницю пропонували за тіло але якщо протягом дня закрити... Зараз 54 день просточки
Завтра думаю продадуть борг колекторці
І не скажуть... Мені в п'ятницю пропонували за тіло але якщо протягом дня закрити... Зараз 54 день просточки
Завтра думаю продадуть борг колекторці
Я сплатив 20% тіла тому погоджусь виключно на залишок по тілу , якщо не продадуть завтра звісно

Була прострочена заборгованість 58 днів, тіло 5000, нарахували 12625, дзвінків не було ні до кого, продали ідіотам з ЄАПБ, ті слинили 2 тижні типу акція за 7500, 29 числа набрала мандовошка, сказала що можна закрити за тіло до 01.05. Закрив без гарантійки, залишок списали, сказав відразу їй, що якщо це на**б то ці 5000 були останні. Ще висить майкредіт у них, по якому заплочено з тіла 5000 біля 7000 , а хочуть 11000, то шлю за русским кораблем. Так що повертаємось на початок- фінбар конечна шарага, але оточення не напрягає, +- 2 місяці і закриєте за тіло.

Була прострочена заборгованість 58 днів, тіло 5000, нарахували 12625, дзвінків не було ні до кого, продали ідіотам з ЄАПБ, ті слинили 2 тижні типу акція за 7500, 29 числа набрала мандовошка, сказала що можна закрити за тіло до 01.05. Закрив без гарантійки, залишок списали, сказав відразу їй, що якщо це на**б то ці 5000 були останні. Ще висить майкредіт у них, по якому заплочено з тіла 5000 біля 7000 , а хочуть 11000, то шлю за русским кораблем. Так що повертаємось на початок- фінбар конечна шарага, але оточення не напрягає, +- 2 місяці і закриєте за тіло.
це єапб за тіло закрили?

Мені вдруге пропонують за тіло... Прострочка 64 дні.
Але пропозиція дійсна менше 24 годин, бо сповіщають вдруге о 12-00... Ідіоти
Хоча б 3 дні пропозиція діяла

Мені вдруге пропонують за тіло... Прострочка 64 дні.
Але пропозиція дійсна менше 24 годин, бо сповіщають вдруге о 12-00... Ідіоти
Хоча б 3 дні пропозиція діяла
У меня один раз предложили не было возможности, 54 дня просрочка , и сейчас звонит Примоколект по этому займу

У меня один раз предложили не было возможности, 54 дня просрочка , и сейчас звонит Примоколект по этому займу
Мені дзвонять тільки Фінбар покищо...і то рідко
Мені дзвонять тільки Фінбар покищо...і то рідко
Мене напевно на продзвін передадуть спочатку до ЄАПБ, як було по Кредісенд куди борг і продали

Останнє редагування:
Фін бар пропонує трошки більше тіла заплатити,а потім передати до колекторськой компанії,вони ще будуть щось пропонувати ,тому що зараз закриваю інший кредит .?

Фін бар пропонує трошки більше тіла заплатити,а потім передати до колекторськой компанії,вони ще будуть щось пропонувати ,тому що зараз закриваю інший кредит .?
Предложение хорошее они подождут какое то время а потом могут и продать

Дякую.Просто просять до 16.00 сьогодні...:(
Забейте заплатите через месяц или два если продадут то коллекторам но уже не факт что именно за тело согласятся но если денег нет то просто забейте да и все

Забейте заплатите через месяц или два если продадут то коллекторам но уже не факт что именно за тело согласятся но если денег нет то просто забейте да и все
Да, але вони тіпа тільки були на прозвоні, я вніс в ОК 5000 передзвонив на фінбар, і до вечора кредит закрили
А як Ви оплачували на реквізити Фін бару чи колекторів?

Останнє редагування:
Назад
Угорі