Finbar прострочка. Дзвінки на роботу можливі?

• Автор теми Автор теми Bobik9494
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 6K
Бажано заплатити по реквізитах через касу банку. В призначенні платежу вказати "оплата по кредитному договору №ХХХХХХ" Квитанцію обов'язково зберегти
Через сайт краще не платити?

Доброго дня,хотів би дізнатися чи можуть вони кинути на гарантійний лист?Та коли вони його повині відправити,після сплати позики чи перед?
Скажите а сколько дней просрочки было изначально? И что Вы им писали/говорили что они пошли на встречу и дали возможность закрыть за адекватный процент?
А, рассмотрел на скриншоте что договор от сентября 2023 года... Они сами предложили такую скидку под гарантийное письмо?

Скажите а сколько дней просрочки было изначально? И что Вы им писали/говорили что они пошли на встречу и дали возможность закрыть за адекватный процент?
А, рассмотрел на скриншоте что договор от сентября 2023 года... Они сами предложили такую скидку под гарантийное письмо?
71 день просрочки,повністю ігнорив.І тоді в смс почали писати що сплати 14725 та спишемо відсотки,тоді я написав їм на пошту

ФінБар у мене був в протермінуванні 100днів, на 100ий запропонували закрити за тіло)
Дзвінків чи смс родичам або іншим контактним особам не було

У мене тіло 5500 тіло.
Просрочка десь більше 90 днів.
Була підключена реструктуризація навіть.
Зараз сума стоїть 12 тис.
Періодично надсилають листи, щоб сплатити тіло кредиту і все.
Але я ще поки чекаю)

ФінБар у мене був в протермінуванні 100днів, на 100ий запропонували закрити за тіло)
Дзвінків чи смс родичам або іншим контактним особам не було
У вас були пролонгації?)
Просто в нас почалося протермінування, але пролонгації ми не робили взагалі... От і думаю тепер, як вони себе ведуть, якщо взагалі не платили...

У вас були пролонгації?)
Просто в нас почалося протермінування, але пролонгації ми не робили взагалі... От і думаю тепер, як вони себе ведуть, якщо взагалі не платили...
Не имеет разницы делали вы пролонгации или нет, это никак не влияет на их поведение

У вас були пролонгації?)
Вообще никак не влияет платили вы до этого или нет

У мене тіло 5500 тіло.
Але я ще поки чекаю)
А на какой день просрочки, реструктуризацию подключили?

У мене тіло 5500 тіло.
Але я ще поки чекаю)
Колекторам в роботу не передавали?

А мне сегодня на Вайбер написали , будут лист какой то отправлять домой
Мені таке теж писали... А зараз типу в суд подавати хочуть

Splatit 14550UAH do 16:00,kompaniia mozhe podaty pozov do sudu pro stiahnennia z vas vsiiei sumy kredytu z pokladenniam na vas vsikh sudovykh vytrat. bit.ly/3otJtcS

У мене тіло 5500 тіло.
Але я ще поки чекаю)
А сколько была просрочка когда подключили реструктуризацию?

Назад
Угорі