Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене вже 50+ днів, кидають купу акцій просять вийти на зв'язок, дзвінків взагалі ні до кого не булоДоброго дня.
Як ведуть себе Фінбар?
Дзвінки на роботу можливі?
Завжди до.Доброго дня,хотів би дізнатися чи можуть вони кинути на гарантійний лист?Та коли вони його повині відправити,після сплати позики чи перед?
Це рахується за гарантійний лист?Завжди до.
Міг би рахуватись, якби вже не 22.02Це рахується за гарантійний лист?
Вроде 22 число сегодняМіг би рахуватись, якби вже не 22.02
То що їм написати?Підкажіть будь ласкаМіг би рахуватись, якби вже не 22.02
Згідно "писанини" - до 22.02.2023Вроде 22 число сегодня
Уточніть в них те що я написав вищеТо що їм написати?Підкажіть будь ласка
Є враження що вони справді хочуть мене обманути)Згідно "писанини" - до 22.02.2023
Чому не написано "включно"...
Я до того, що ви сплатите, а вони потім це можуть елементарно використати що несвоєчасно.
Уточніть в них те що я написав вище
Платити?Чи не варто?Згідно "писанини" - до 22.02.2023
Чому не написано "включно"...
Я до того, що ви сплатите, а вони потім це можуть елементарно використати що несвоєчасно.
Уточніть в них те що я написав вище
Спитайте у них довідку про закриття. Формулювання в листі досить розпливчаті. Списати, зменшити суму, не подавати до суду... Таке собіЄ враження що вони справді хочуть мене обманути)
Платити?Чи не варто?
Запитати чи дадуть довідку про закриття після того як оплачу кредит?Спитайте у них довідку про закриття. Формулювання в листі досить розпливчаті. Списати, зменшити суму, не подавати до суду... Таке собі
ТакЗапитати чи дадуть довідку про закриття після того як оплачу кредит?
Ось
Можна платити?
Якщо маєте бажання звісноОсь
Можна платити?
Боюсь просто щоб не опрокинули)Якщо маєте бажання звісно
Норм вроде все им деньги просто ваши нужныБоюсь просто щоб не опрокинули)
Я платив в кредісенд(це одна контора з фінбаром) по такому принципу, нічого не киданулиМожна платити?
Погодяться закрити за тіло десь приблизно на 50 день протермінування , щодо дзвінків все норм , ніхто не жалівсяДоброго дня.
Як ведуть себе Фінбар?
Дзвінки на роботу можливі?
Таак , в мене так само було , все нормЯ платив в кредісенд(це одна контора з фінбаром) по такому принципу, нічого не киданули
В УБКІ закрили в той же день коли і оплатив
Бажано заплатити по реквізитах через касу банку. В призначенні платежу вказати "оплата по кредитному договору №ХХХХХХ" Квитанцію обов'язково зберегтиБоюсь просто щоб не опрокинули)