nbydovickaya
Форумчанин
- Дописи
- 25
- Реакції
- 8
- Бали
- 278
nbydovickaya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Расскажите как получилось у вас так сделать?Аллилуйя и аминь.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Расскажите как получилось у вас так сделать?Аллилуйя и аминь.
Ми думали шо ти вже Рокфелером став як мінімум а ти такі мєлочі питаєшЩо ви, бродяги, скучили?)
Мо з'явилися якісь робочі способи покращення кредитного рейтингу?

Рокфеллера ще далеко ( але загалом не скаржуся.Ми думали шо ти вже Рокфелером став як мінімум а ти такі мєлочі питаєш![]()
Вже радуєДо
Рокфеллера ще далеко ( але загалом не скаржуся.
Перед новим роком закрив всі борги, надбав Опель Монтерей 2002 року, зібрав 7,5к$ в крипті і 40к грн на гривневому депозиті. Думаю от квартиру б взяти в іпотеку, доки ціни низькі, але для цього потрібно кредитний рейтинг покращити, зараз тільки 301. Відкриття депозиту жодним чином не відобразилося(

Зачем?робочі способи покращення кредитного рейтингу
Ну если верить мфо, кредитный рейтинг можно поднять, набрав займы в мфо. ))Що ви, бродяги, скучили?)
Мо з'явилися якісь робочі способи покращення кредитного рейтингу?
навіщо?Думаю от квартиру б взяти в іпотеку
Дык иБотека нужна же ))Зачем?
Де низькі ціни??До
Рокфеллера ще далеко ( але загалом не скаржуся.
Перед новим роком закрив всі борги, надбав Опель Монтерей 2002 року, зібрав 7,5к$ в крипті і 40к грн на гривневому депозиті. Думаю от квартиру б взяти в іпотеку, доки ціни низькі, але для цього потрібно кредитний рейтинг покращити, зараз тільки 301. Відкриття депозиту жодним чином не відобразилося(
Ну ми ж то знаємо що так не працює)Ну если верить мфо, кредитный рейтинг можно поднять, набрав займы в мфо. ))
Хочеться мені власне житло в столицінавіщо?
Хочеться мені власне житло в столицінавіщо?
В тому ж Києві і скрізь східніше ціни значно впали порівняно з довоєннимиДе низькі ціни??
1 кімнатна 33 тис.баксів)Це саме дешевше що знайшла,пригород Києва)Шукаю уже місяців 3)До
Ну ми ж то знаємо що так не працює)
Хочеться мені власне житло в столиці
Хочеться мені власне житло в столиці
В тому ж Києві і скрізь східніше ціни значно впали порівняно з довоєнними
Ти взагалі не шариш!1 кімнатна 33 тис.баксів)Це саме дешевше що знайшла,пригород Києва)Шукаю уже місяців 3)
А лізти в іпотеку)Ще та лотерея)Договір треба читати під мікроскопом.

Та да)Куда там мені)Безграмотній)))Фінансово?Ти взагалі не шариш!
Зараз саме той час))
Інфляції взагалі майже не відчутно і бакс стабільний![]()
Расширяемся?1 кімнатна 33 тис.баксів)Це саме дешевше що знайшла,пригород Києва)Шукаю уже місяців 3)
А лізти в іпотеку)Ще та лотерея)Договір треба читати під мікроскопом.
На те і розрахунок, що за рахунок інфляції в доларах вийде тисяч 15, сукупно за увесь час. Іпотека в гривні під 3%.Ти взагалі не шариш!
Зараз саме той час))
Інфляції взагалі майже не відчутно і бакс стабільний![]()
а іпотека в долларах? вгадала?Хочеться мені власне житло в столиці

В гривні, під 3%, доступно військовим з 1-го жовтняа іпотека в долларах? вгадала?![]()
?будьте реалістом)Моя вам порада,якщо уже вистачить розуму "влізти"під 3%, читайте договір)Це я вам раджу як донька військового)В гривні, під 3%, доступно військовим з 1-го жовтня
Звісно що читатиму. Але щоб мати змогу його взагалі побачити, треба б підняти кредитний рейтинг. Приват навіть 1к не дає, при тому що там депозит і офіційна зарплата (?будьте реалістом)Моя вам порада,якщо уже вистачить розуму "влізти"під 3%, читайте договір)Це я вам раджу як донька військового)