Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Що ви, бродяги, скучили?)
Мо з'явилися якісь робочі способи покращення кредитного рейтингу?

До
Ми думали шо ти вже Рокфелером став як мінімум а ти такі мєлочі питаєш :sarcastic:
Рокфеллера ще далеко ( але загалом не скаржуся.
Перед новим роком закрив всі борги, надбав Опель Монтерей 2002 року, зібрав 7,5к$ в крипті і 40к грн на гривневому депозиті. Думаю от квартиру б взяти в іпотеку, доки ціни низькі, але для цього потрібно кредитний рейтинг покращити, зараз тільки 301. Відкриття депозиту жодним чином не відобразилося(

До

Перед новим роком закрив всі борги, надбав Опель Монтерей 2002 року, зібрав 7,5к$ в крипті і 40к грн на гривневому депозиті. Думаю от квартиру б взяти в іпотеку, доки ціни низькі, але для цього потрібно кредитний рейтинг покращити, зараз тільки 301. Відкриття депозиту жодним чином не відобразилося(
Вже радує :yes2:
От що значить раціональне використання коштів і систематичне ведення записів що їв і скільки на трансфер витратив ))
Жартую ;)
Взагальному дуже непогано виглядає :cool:

До

Де низькі ціни??

До
Ну если верить мфо, кредитный рейтинг можно поднять, набрав займы в мфо. ))
Ну ми ж то знаємо що так не працює)
Хочеться мені власне житло в столиці
В тому ж Києві і скрізь східніше ціни значно впали порівняно з довоєнними

До

Ну ми ж то знаємо що так не працює)

В тому ж Києві і скрізь східніше ціни значно впали порівняно з довоєнними
1 кімнатна 33 тис.баксів)Це саме дешевше що знайшла,пригород Києва)Шукаю уже місяців 3)
А лізти в іпотеку)Ще та лотерея)Договір треба читати під мікроскопом.

1 кімнатна 33 тис.баксів)Це саме дешевше що знайшла,пригород Києва)Шукаю уже місяців 3)
Ти взагалі не шариш!
Зараз саме той час))
Інфляції взагалі майже не відчутно і бакс стабільний :yes2::sarcastic:

Оооо опять экономим бабки?
Расширяемся?

Останнє редагування:
Ти взагалі не шариш!
Зараз саме той час))
Інфляції взагалі майже не відчутно і бакс стабільний :yes2::sarcastic:
На те і розрахунок, що за рахунок інфляції в доларах вийде тисяч 15, сукупно за увесь час. Іпотека в гривні під 3%.

В гривні, під 3%, доступно військовим з 1-го жовтня
?будьте реалістом)Моя вам порада,якщо уже вистачить розуму "влізти"під 3%, читайте договір)Це я вам раджу як донька військового)

?будьте реалістом)Моя вам порада,якщо уже вистачить розуму "влізти"під 3%, читайте договір)Це я вам раджу як донька військового)
Звісно що читатиму. Але щоб мати змогу його взагалі побачити, треба б підняти кредитний рейтинг. Приват навіть 1к не дає, при тому що там депозит і офіційна зарплата (

Назад
Угорі