Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Всім привіт. Дуже багато роботи, навіть забувся про вчорашній допис.
Підіб'ю лише підсумки. Зарплата була 41466 грн і 10000-повернув борг товариш.
Зараз
Пасиви: кредитка-773
ККаса-6000 тіло
Дінеро-19300 тіло
Активи: На карті +1381
Готівка +550
Борг +10000
Інвестиція#1+30251
Роздумую щодо придбання асіка, ну це треба чекати просадку курсу і відповідно цін на них.
Фффуххх... а то ми переживати вже почали!

Поділіться,будь ласка, які проети з інвестування на сьогодні є найбільш актуальными і вигідними?
Які б порадили початківцям?

Поділіться,будь ласка, які проети з інвестування на сьогодні є найбільш актуальными і вигідними?
Ви на форумі боржників питаєте пораду, щодо проектів для фінансування?
Це, такий собі, новий рівень тролінгу????

Когда-то тож думала вести учет (брат ведет). А я могу то колбаски, то особенно сладенького захотеть, пойти куда-то. И даже не лень в 21 веч в магазин идти. И в кафешку. Не, не для меня это. Как ж жить без вкуснях и т.д.
не как, а зачем?

Гуляла по форуму, знайшла Клуб "фінансова грамотність"- я так розумію,що людина, яка його створила, як мінімум розуміє і вміє організувати дохід від інвестування. Чи Ви вважаєте, що якщо на цьому форумі зібралися одні боржники, то в них немає шансів на здобуття фінансової свободи?

Н
Ни один из проектов инвестирования вам прибыль не принесёт(по крайней мере, значительную при минимальных вложениях). А вкидывать кучу бабла с непонятным исходом я не рекомендую.

Крім того, "боржник " не завжди означає відсутність коштів! Інша справа , кому і куди свої гроші,які надходять, віддавати: на вітер у пролонгації, чи примножити кілька разів, щоб потім закрити борги хоча б перед людьми.
Тому, шановний , не будьте таким категоричним

Крім того, "боржник " не завжди означає відсутність коштів! Інша справа , кому і куди свої гроші,які надходять, віддавати: на вітер у пролонгації, чи примножити кілька разів, щоб потім закрити борги хоча б перед людьми.
Тому, шановний , не будьте таким категоричним
я абсолютно не категоричний))
але інвестор з 20-30К грн - це не інвестор в моєму розумінні???

Гуляла по форуму, знайшла Клуб "фінансова грамотність"- я так розумію,що людина, яка його створила, як мінімум розуміє і вміє організувати дохід від інвестування. Чи Ви вважаєте, що якщо на цьому форумі зібралися одні боржники, то в них немає шансів на здобуття фінансової свободи?
Шаблоны.
Ты поглумиться заглянул?

Шаблоны.

Ты поглумиться заглянул?
нет.
общение с коллегой навеяло))
без обид.
я и так в последнее время был категоричен к тому, что на форуме происходит.
но это лишь мое личное мнение))

Н

Ни один из проектов инвестирования вам прибыль не принесёт(по крайней мере, значительную при минимальных вложениях). А вкидывать кучу бабла с непонятным исходом я не рекомендую.
Але ж у власника цього клубу основний дохід саме з інвестицій. Чи не так?
Не можу з вами погодитись. Можливо, в "інвестиції" ми з вами просто різний зміст вкладаємо. По мережі є дуже багато інвестиційних проектів, навіть зі 100$ можна почати і примножити, гроші повинні працювати. Тому, можливо, хто в темі, зможе поділитися своїм досвідом.

Останнє редагування:
Але ж у власника цього клубу основний дохід саме з інвестицій. Чи не так?
Прочитайте внимательно страницы тем)поверьте, ни бинарные опционы, ни операции на валютных парах не принесут вам стабильный серьёзный заработок. А вот риск потерять инвестиции есть. Пытайтесь открыть свое дело или овладеть новым ремеслом. По крайней мере, это более ближе к успеху.

Прочитайте внимательно страницы тем)поверьте, ни бинарные опционы, ни операции на валютных парах не принесут вам стабильный серьёзный заработок. А вот риск потерять инвестиции есть. Пытайтесь открыть свое дело или овладеть новым ремеслом. По крайней мере, это более ближе к успеху.
Дякую, вже над цим працюю. Є лише один ризик, що можуть зненацька рахунок ФОПа заблокувати

Дякую, вже над цим працюю. Є лише один ризик, що можуть зненацька рахунок ФОПа заблокувати
Снимите блокировку через суд или что-то придумаете в обход карт. То таке)

Назад
Угорі