Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Я больше предупреждать не буду!
Да и не надо. Поблочил пачку местных завсегдатаев и дискуссия закончилась.
В некоторых темах правда теряю цепочку мысли через пропуск сообщений, но это мелочи.

Я больше предупреждать не буду!

1617384566227.webp

Все, возвращаемся в русло темы. Актер уехал на гастроли до 2 августа

Я, конечно, не обладатель орлиного зрения, но много можно рассмотреть в телефоне человека в очереди?. А тут и баланс увидел, и смс от Премиума.Я буду следить за этим чуваком.
Казнить его, не помиловать. Скажу одно. Типичная форумчанка, а здесь таких большинство , в его сторону и не посмотрит. А портрет, нарисованный этим типичным мудаком, это потолок его мечтаний.
Почему здесь нет возможности игнора пользователей? Взаимно заблочили и забыли вместо бросания какашками...
Какашек жалко, типичный неудачник.

Казнить его, не помиловать. Скажу одно. Типичная форумчанка, а здесь таких большинство , в его сторону и не посмотрит. А портрет, нарисованный этим типичным мудаком, это потолок его мечтаний.

Какашек жалко, типичный неудачник.
Золотые слова, дружище=

Все, возвращаемся в русло темы.
Почистити б її. Флуду забагато.
Ты смотри, какое злобное " альтер эго" нашего тс.))) А ещё, наверное, жирное и грязное. Жирное на пироженках, а грязное - из экономии на воде.)
Це вже в мою сторону пряма образа.

Публичное обсуждение действий Администрации или Модераторов.
Розповісти Вам як додати користувача до ігнорування, щоб не ображатися?
Що??? Тобто можна всіх покривати х*ями, а потім така універсальна відмазка?
Це доречі незрозумілий мені момент: навіщо при такій особистій неприязні до мене заходити в мій "клуб" і ображати та намагатися зачепити під покровительством модераторів...
Гидка така "політика партії".
Буду тепер тільки в цій гілці писати ігноруючи решту форуму.

Останнє редагування:
Це доречі незрозумілий мені момент: навіщо при такій особистій неприязні до мене заходити в мій "клуб" і ображати та намагатися зачепити під покровительством модераторів...
Саме тому я запропонувала Вам користуватися функцією ігнорування.

Буду тепер тільки в цій гілці писати ігноруючи решту форуму.
Ваше право, пишіть де Вам заманеться))

Що??? Тобто можна всіх покривати х*ями, а потім така універсальна відмазка?
А яку реакцію Ви хотіли на свою скаргу, бан?)) До речі, альтер его це не пряма образа))

Почав вчора нову книжку, "Атомні звички", добре поширюється і на тематику форуму.
Основна думка в тому, що при досягненні результатів, наші цілі і зусилля-другорядне.
На першому місці стоїть система звичок, а найменші позитивні зміни в ній наростають як сніжна куля, приводячи до перевершуючого всі очікування результату.
Власне прийшов до цього раніше, та тепер це чітко для себе сформулював. Цього року поетапно набуваю ряд таких звичок:
Січень-веду датований щоденник перед сном.
Лютий-4 будь яких силових підходи щодня.
Березень-щоденне читання.
Квітень-після 21:30 вимикаю всі екрани, о 22:30 відбій, о 6-й ранку підйом. Режим.
Далі буде щось такого ж роду.

Почав вчора нову книжку, "Атомні звички", добре поширюється і на тематику форуму.
Основна думка в тому, що при досягненні результатів, наші цілі і зусилля-другорядне.
На першому місці стоїть система звичок, а найменші позитивні зміни в ній наростають як сніжна куля, приводячи до перевершуючого всі очікування результату.
Власне прийшов до цього раніше, та тепер це чітко для себе сформулював. Цього року поетапно набуваю ряд таких звичок:
Січень-веду датований щоденник перед сном.
Лютий-4 будь яких силових підходи щодня.
Березень-щоденне читання.
Квітень-після 21:30 вимикаю всі екрани, о 22:30 відбій, о 6-й ранку підйом. Режим.
Далі буде щось такого ж роду.
IMG_20201201_181427.webp

Ты смотри, какое злобное " альтер эго" нашего тс.))) А ещё, наверное, жирное и грязное. Жирное на пироженках, а грязное - из экономии на воде.)
Майн Херц, постарайся, пожалуйста, быть сдержанее в выражениях))

Назад
Угорі