Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Саме тому я запропонувала Вам користуватися функцією ігнорування.
Тобто якщо я буду ображати всіх наліво-направо, то жодного банк, а кожному рекомендація увімкнути ігнор? Дічь.

А яку реакцію Ви хотіли на свою скаргу, бан?
Спочатку хотів попередження, тепер хочу бан.

До речі, альтер его це не пряма образа))
Тобто достатньо вставити в серію образ "альтерего" і не рахується? Типу "я в доміку", як в дитинстві? Добре.

Тобто якщо я буду ображати всіх наліво-направо, то жодного банк, а кожному рекомендація увімкнути ігнор? Дічь.
Образа - поняття суб'єктивне, кожен розуміє по-своєму. Такі повідомлення, які в данному випадку Вас зачепають, я рекомендую ігнорувати.
Коли образи були "безспірні", я банила, думаю Ви пам'ятаєте.
На цьому нашу дискусію пропоную завершити))

Спочатку хотів попередження, тепер хочу бан.

Тобто достатньо вставити в серію образ "альтерего" і не рахується? Типу "я в доміку", як в дитинстві? Добре.
О, если уехавший на гастроли " комик" не является вашей второй " ипостасью" - примите мои искренние извинения, я была не права. Но и вы должны понять, человек ( ну, такое, конечно), пришет, используя ваши лингвистические обороты и завуалированную политику оскорбления форумчан. Каждый может ошибиться...)

Про суспільство споживання.

Чудова документалка про мінімалізм. Саме цю концепцію приймаю за основу свого життя.

Останнє редагування:
Оффтоп
2021-04-06-mixnews-erg-1300x731.webp

Узбекистан вже рушив у правильному напрямку, може і до нас колись дійде:
Розбір фінансового укладу для сім'ї:

Останнє редагування:
Отже ще один місяць пройшов, з доходами збільшилися витрати на смаколики, це погана тенденція, старатимуся їх знизити. Закрив одну контору за тіло і домовився про закриття ще однієї.
Витрати:
Кредити (шарага, борг Сані і % по карті)-11747
Їжа базова-1849
Приємності-1804
Житло-1500
Зв'язок-200
Транспорт-136
Гігієна-112
Різне-964
------------------
=18312

Доходи:
Зарплата-24235
Кешбек-87
------------------
=24322

В наявності:
Ліміт на кредитці-7284
Готівка-3831

Різниця з обліком всього 55 грн, це добре, бо зазвичай кілька сотень гуляє, забуваю вносити.
Загалом прогрес хоч і повільний, але є. Наразі лишилися кредити(тіло):
33776
І борги:
48500+160$.

Отже ще один місяць пройшов, з доходами збільшилися витрати на смаколики, це погана тенденція, старатимуся їх знизити. Закрив одну контору за тіло і домовився про закриття ще однієї.
Витрати:
Кредити (шарага, борг Сані і % по карті)-11747
Їжа базова-1849
Приємності-1804
Житло-1500
Зв'язок-200
Транспорт-136
Гігієна-112
Різне-964
------------------
=18312

Доходи:
Зарплата-24235
Кешбек-87
------------------
=24322

В наявності:
Ліміт на кредитці-7284
Готівка-3831

Різниця з обліком всього 55 грн, це добре, бо зазвичай кілька сотень гуляє, забуваю вносити.
Загалом прогрес хоч і повільний, але є. Наразі лишилися кредити(тіло):
33776
І борги:
48500+160$.
ну на конец то!уже думал не дождусь))

не знаю может конечно все от регионов зависит и цены весьма разняться! ТС пишет связь у него 200 гр в месяц у меня к примеру интернет только 230....

Я вибачаюсь, що сюди входить ??
Поточні дріб'язкові витрати. Наприклад пошта, канцелярія, засоби догляду за взуттям/одягом і подібне.
не знаю может конечно все от регионов зависит и цены весьма разняться! ТС пишет связь у него 200 гр в месяц у меня к примеру интернет только 230....
У мене зв'язок це лише телефон. Наприклад пакет лайфсел: 15gb+500хвилин коштує 110грн/місяць, мені вистачає.
В мене немає тещі)

У меня телефон только 200 плюс 120 виасат, за квартиру в этом месяце 2000. Остальное не считала, так как заболела и денег ушло на лечение немерено.

Назад
Угорі