Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Сьогодні день фотоогляду, як же можна харчуватися на 100 грн день. Для тих хто турбується, щоб я не протягнув ноги)

Це сніданок, мало бути дві котлети, та поклав третю, щоб не лишати одну. Врешті вона лишилася цілою. Планував ще добавку рису, та теж мимо-наївся, лишилося на завтра.

В судочку-буде обід, зовсім трохи каші, бо вчора залишилося. Навіть не вечеряв.
А це що на другому фото??Салат?

А це що на другому фото??Салат?
Так, мій улюблений з дитинства. Капуста, маринована цибуля і трішечки олії.

Котлети вперше за ~5років взяв у напівфабрикатах. Сподіваюся цей досвід запам'ятаю до кінця життя. Єрмоліно наче досить популярні, та як люди це їдять на регулярній основі, питання відкрите.

Котлети вперше за ~5років взяв у напівфабрикатах. Сподіваюся цей досвід запам'ятаю до кінця життя. Єрмоліно наче досить популярні, та як люди це їдять на регулярній основі, питання відкрите.
Вітаміни треба їсти,зелень додавати,авокадо,свіжі овочі.А єрмоліно це вообще треш.?Можливо ви і экономите,але свій організм не шкодуєте.

Вітаміни треба їсти,зелень додавати,авокадо,свіжі овочі.А єрмоліно це вообще треш.?Можливо ви і экономите,але свій організм не шкодуєте.
Наче ж чітко написав, що це вперше і востаннє за багато років. У 70% випадків там курка, а в 30%-риба.

Наче ж чітко написав, що це вперше і востаннє за багато років. У 70% випадків там курка, а в 30%-риба.
Я в загальному про ваше меню.Можна приготувати багато смачної і збалансованої їжі,і отримати задоволення від неї.А не просто набити шлунок аби чим.Ну кожному своє.

Вперше для чого,для фотозвіту для форумчан?Що типу на 100грн./день можна класно харчуватися?Ви ж самі прекрасно розумієте,якщо замість котлет купувати рибу або м'ясо(курятину не рекомендую),то це аж ніяк не 100грн./день.
Я в загальному про ваше меню.Можна приготувати багато смачної і збалансованої їжі,і отримати задоволення від неї.А не просто набити шлунок аби чим.Ну кожному своє.
Зате дешево?‍♀️

И зачем я посмотрела? У меня от одних ваших фоток изжога. Советую заложить в свой гениальный финансовый план будущие расходы на гастроэнтеролога, а это нынче недешево. Про то, что это единичный случай, когда вы взяли полуфабрикаты, прочитала.По - моему, эти эксперименты над собой - элементарное к себе же неуважение.

Друже!
Можна ще й перейти на воду, та пити її лише тричі на день.
Також можна відмовитись від кави, пити чай. А можна чай замінити гілками вишні.
Чув, що скоро вже черемша піде. Можна її у лісі назбирати.
На Соловках в'язні соснові голки смоктали.
Почитав твою тему, та почав за тебе турбуватися.
Це не фінансова грамотність, а якась дурість.
Раджу почитати топові книги з цього "предмета".

Вперше для чого,для фотозвіту для форумчан?Що типу на 100грн./день можна класно харчуватися?Ви ж самі прекрасно розумієте,якщо замість котлет купувати рибу або м'ясо(курятину не рекомендую),то це аж ніяк не 100грн./день.
Можна без фото обійтися, а на пальцях.
За 50 грн м'яса чи риби-цілком достатньо. Ще 50 грн лишається на кашу і овочі, їх не з'їси на таку суму, хай 30 грн і 20-на умовні мандарини. Думаю що основна маса населення харчується не краще. Моя позиція чітка, цього достатньо і повторюватися не буду.

Ну то все полеміка. Забагато уваги темі харчування, достатньо сухих цифр.

Значно актуальніше обговорити ті ж оптимальні для користування картки. Чи схожі профільні теми.

Сьогодні день фотоогляду, як же можна харчуватися на 100 грн день. Для тих хто турбується, щоб я не протягнув ноги)

Це сніданок, мало бути дві котлети, та поклав третю, щоб не лишати одну. Врешті вона лишилася цілою. Планував ще добавку рису, та теж мимо-наївся, лишилося на завтра.

В судочку-буде обід, зовсім трохи каші, бо вчора залишилося. Навіть не вечеряв.
Ахах)интересно выставлять фотоотчет, о котором никто не просил) это пшено? В принципе, можно купить пять пакетов мивины). Рекомендую, сдать анализ на биохимию крови. Холестерин, наверное, зашкаливает

Друже!
Можна ще й перейти на воду, та пити її лише тричі на день.
Також можна відмовитись від кави, пити чай. А можна чай замінити гілками вишні.
Чув, що скоро вже черемша піде. Можна її у лісі назбирати.
На Соловках в'язні соснові голки смоктали.
Почитав твою тему, та почав за тебе турбуватися.
Це не фінансова грамотність, а якась дурість.
Раджу почитати топові книги з цього "предмета".
Черемша уже єсть ?єслі шо.

Ахах)интересно выставлять фотоотчет, о котором никто не просил) это пшено? В принципе, можно купить пять пакетов мивины). Рекомендую, сдать анализ на биохимию крови. Холестерин, наверное, зашкаливает
Мотивувався бажанням продемонструвати, що не обов'язково все проїдати і мого бюджету на харчування достатньо.
Пшенична каша на обід, пшоно не їм.
Від чого холестерин?)

Мотивувався бажанням продемонструвати, що не обов'язково все проїдати і мого бюджету на харчування достатньо.
Пшенична каша на обід, пшоно не їм.
Від чого холестерин?)
В смысле от чего? Котлеты и масло. Молочных продуктов у вас нет совсем. Кроме каши и одних тех же продуктов у вас нет совсем. Котлеты, кстати, подгорели). Как говорила моя бывшая жена,, если хочешь, чтобы тебе всегда хватало денег, то нужно думать не о том, на чем сэкономить, а как больше заработать")И вообще, кто вам сказал, что мы весь бюджет проедаём?

В смысле от чего? Котлеты и масло. Молочных продуктов у вас нет совсем. Кроме каши и одних тех же продуктов у вас нет совсем. Котлеты, кстати, подгорели). Как говорила моя бывшая жена,, если хочешь, чтобы тебе всегда хватало денег, то нужно думать не о том, на чем сэкономить, а как больше заработать")И вообще, кто вам сказал, что мы весь бюджет проедаём?
Дійсно?ще й пропиваємо?

В смысле от чего? Котлеты и масло.
Тобто раз на 5 років з'їсти кілограм котлет, достатньо щоб був завищений холестерин?)
нужно думать не о том, на чем сэкономить, а как больше заработать
Без зупинки росту витрат це не дасть результату.
Доходи, як вже писав, цього місяця збільшив і збільшуватиму ще влітку.

А можно опше перейти на трёхразовое питание, понедельник, среда, пятница.... :facepalm:
Ну такое... скупой платит дважды.

Можна без фото обійтися, а на пальцях.
За 50 грн м'яса чи риби-цілком достатньо. Ще 50 грн лишається на кашу і овочі, їх не з'їси на таку суму, хай 30 грн і 20-на умовні мандарини. Думаю що основна маса населення харчується не краще. Моя позиція чітка, цього достатньо і повторюватися не буду.

Ну то все полеміка. Забагато уваги темі харчування, достатньо сухих цифр.

Значно актуальніше обговорити ті ж оптимальні для користування картки. Чи схожі профільні теми.
А можна ще м'ясо замінити бобовими...Економія шикарна!А то Ви щось занадто багато проїдаєте?
Тобто раз на 5 років з'їсти кілограм котлет, достатньо щоб був завищений холестерин?)

Без зупинки росту витрат це не дасть результату.
Доходи, як вже писав, цього місяця збільшив і збільшуватиму ще влітку.
А складіть мені економне меню на тиждень для трьох дітей,бо чоловік вже втомився збільшувати доходи...Мені транжирі весь час не вистачає грошей:isterika:

Назад
Угорі