Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Краще б оптимальні картки порадили, по тематиці гілки, ніж некоректні жарти. Хоч мазілу хоч хром 100 разів видаляй, жодних Привидів Опери.
А перш ніж браузер для скачування браузерів видалиш, то можна самому привидом стати)

Краще б оптимальні картки порадили, по тематиці гілки, ніж некоректні жарти. Хоч мазілу хоч хром 100 разів видаляй, жодних Привидів Опери.
А перш ніж браузер для скачування браузерів видалиш, то можна самому привидом стати)
Или Злым Роком

К чему это попытка сьязвить?)
Скорее, голодным)

Оце вже краще)
К чему это попытка сьязвить?)
Це спроба не "сьязвить", а "навести порядок")
Ну і спростити собі життя, дізнавшись актуальну інформацію від форумчан, без копання в глибинах інтернету.

Оце вже краще)

Це спроба не "сьязвить", а "навести порядок")
Ну і спростити собі життя, дізнавшись актуальну інформацію від форумчан, без копання в глибинах інтернету.
Порядок? Я земляк Махно) мне можно)

Верх марнотратства. Добре що МФО завжди готові виручити)
У мене от Є-воші продали преміум, а самі пропонують нову позику?
Как то мфо , не имеет никакого отношения к поддержанию водного баланса в организме ;)
Что до них, что после.... я пила и буду пить . Если Вам нравится себя ограничивать, ради « высокой» цели... то не стоит других в этом убеждать.

Как то мфо , не имеет никакого отношения к поддержанию водного баланса в организме ;)
Что до них, что после.... я пила и буду пить . Если Вам нравится себя ограничивать, ради « высокой» цели... то не стоит других в этом убеждать.
Предлагаю ещё заменить носки на портянки, а туалетную бумагу на лопухи.

Моє переконання, що вода в пластику то фікція.
Наприклад 10 років дому розливали фальсифікат боржомі, який не відрізнявся. Думаю й досі розливають, тільки переїхали.
Станом на той час в пластикові пляшки-с.Абазівка на трасі біля Полтави, а скло-в Києві. Чи навпаки.

Не маю мети переконання кого б то не було. Іду своїм шляхом і показую як можна. Все.

Наприклад 10 років дому розливали фальсифікат боржомі, який не відрізнявся. Думаю й досі розливають, тільки переїхали.
Станом на той час в пластикові пляшки-с.Абазівка на трасі біля Полтави, а скло-в Києві. Чи навпаки.

Не маю мети переконання кого б то не було. Іду своїм шляхом і показую як можна. Все.
Про пирамиду Маслоу, надеюсь, слышали? Он бы возмутился)

Да я же не против)))) это Ваша жизнь , Ваши тараканы.
пойду поем ?

Тобто базова потреба купувати воду в одноразовій пляшці, де 95% ціни це пластик, логістика і реклама? Серйозно? Ну ок
Не манипулируйте) Я о том, что вы пытаетесь делиться ненужным опытом, как экономить на элементарных потребностях)

Так выглядит разумное потребление. Экоподход.)
Вообще, если уже обстоятельно подойти, то можно грязную одежду одевать навыворот и походить ещё в ней. Уже экономия на порошке, на воде(!) и электроэнергии.

Показуйте, але не нав'язуйте

Назад
Угорі