Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Вообще, если уже обстоятельно подойти, то можно грязную одежду одевать навыворот и походить ещё в ней. Уже экономия на порошке, на воде(!) и электроэнергии.
Ща как накидаем лайфхаков! Постельное белье можно тоже вывернуть наизнанку, и так поспать ещё месяца четыре...

Не манипулируйте) Я о том, что вы пытаетесь делиться ненужным опытом, как экономить на элементарных потребностях)
Ця гілка створена для оптимізації фінансових рішень. А економія-один з її елементів.
Якщо це не цікаво, то актуально буде флудити в спеціально відведених темах.

Ця гілка створена для оптимізації фінансових рішень. А економія-один з її елементів.
Якщо це не цікаво, то актуально буде флудити в спеціально відведених темах.
Пишет человек, который разводил в темах истории про блокнот)

Показуйте, але не нав'язуйте
Нав'язують неадекватні шаблони якраз коментатори. Якщо витрачати 3к на воду, 2,5к на собаку, 6к на їжу і так далі, то жодної зарплати не вистачить. Чудово це знаю, бо в часи коли по 2к$ заробляв, мені так само не вистачало.
Тому й прагну стабілізувати витрати і захиститися від їх зростання паралельно з доходами. Вийти на новий рівень.
А тут тільки й пишуть: бомжара, всажуй все на їжу, хотілки і подарунки! Борсайся далі на дні, ну його, те нормальне життя! Волю порокам і ще 20мфо для щастя!

Нав'язують неадекватні шаблони якраз коментатори. Якщо витрачати 3к на воду, 2,5к на собаку, 6к на їжу і так далі, то жодної зарплати не вистачить. Чудово це знаю, бо в часи коли по 2к$ заробляв, мені так само не вистачало.
Тому й прагну стабілізувати витрати і захиститися від їх зростання паралельно з доходами. Вийти на новий рівень.
А тут тільки й пишуть: бомжара, всажуй все на їжу, хотілки і подарунки! Борсайся далі на дні, ну його, те нормальне життя! Волю порокам і ще 20мфо для щастя!
Начнем с того что вас так никто не называл.Экономия экономией,но уж извините не всегда и не во всём..

Совершенно верно. Попить можно и из лужи, собаку вывести в посадки, баловство всё это. И стокилограммового мужика можно прокормить на 1700, это внушает такой оптимизм! Ну, и кр

Совершенно верно. Попить можно и из лужи, собаку вывести в посадки, баловство всё это. И стокилограммового мужика можно прокормить на 1700, это внушает такой оптимизм! Ну, и кр
Я тут прикинул, что если жить в коробке из-под холодильника, то можно не платить коммуналку.

Та це ж нудно! Все життя заощаджувати на собі.

Фишка не в том, что вы экономите, а в том, что у ваш синдром дефицита внимания(это я, как педагог говорю). Вам хочется, что бы вас заметили и поэтому вы закидываете эпатажные заявления о 50/50 оплате счета на свидании, блокноте, экономии на продуктах. Я, кстати, живу полгода на свои честно заработанные и мне хватает и на хотелки, и на поездку на курорт, и шараги гасить.

Игнат1991, непогано педагоги заробляють, виявляється.
Про епатаж мови не йде, тут пишу виключно те, що почав практикувати.

Вы сейчас ничего не путаете??? И причём тут мфо? К нормальному!!!! образу жизни? Уважение к себе, И своему организму никто не отменял.
у Вас настолько перемешались понятия, что больно читать . Барахтаетесь Вы, пропагандируя Вашу экономию, простите но для меня это синоним нищеты. Не путайте с экономикой.
я за рост потребностей!) так как это созвучно , росту дохода.

Вы сейчас ничего не путаете??? И причём тут мфо? К нормальному!!!! образу жизни? Уважение к себе, И своему организму никто не отменял.
у Вас настолько перемешались понятия, что больно читать . Барахтаетесь Вы, пропагандируя Вашу экономию, простите но для меня это синоним нищеты. Не путайте с экономикой.
я за рост потребностей!) так как это созвучно , росту дохода.
Бомжи, дно и пороки... Как, всё - таки, у нас интересно...)))

Игнат1991, непогано педагоги заробляють, виявляється.
Про епатаж мови не йде, тут пишу виключно те, що почав практикувати.
Вам ніхто не забороняє це робити, не агресуйте на людей, які звикли до якісного способу харчуяання і життя взагалі. Ато начебто всі повинні робити і жити за Вашими правилами. Та й Ви ще жодного разу не прислухались до думки інших, все Вам не так.
Ой, сколько той зимы...
Да зимой и снег пойдёт вместо туалетной бумаги.

Вам ніхто не забороняє це робити, не агресуйте на людей, які звикли до якісного способу харчуяання і життя взагалі. Ато начебто всі повинні робити і жити за Вашими правилами. Та й Ви ще жодного разу не прислухались до думки інших, все Вам не так.

Да зимой и снег пойдёт вместо туалетной бумаги.
Спасибо, друг)

Ні,а так хотілося сказати ,,так''!! Хоча тепер кошти (більшість) витрачаю на сім'ю! А це як губка))) завжди мало)(виявляється))))

Сьогодні день фотоогляду, як же можна харчуватися на 100 грн день. Для тих хто турбується, щоб я не протягнув ноги)

Це сніданок, мало бути дві котлети, та поклав третю, щоб не лишати одну. Врешті вона лишилася цілою. Планував ще добавку рису, та теж мимо-наївся, лишилося на завтра.

В судочку-буде обід, зовсім трохи каші, бо вчора залишилося. Навіть не вечеряв.

Вкладення

• IMG_20210325_065306.jpg
    IMG_20210325_065306.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 34
Назад
Угорі