Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Виходить базова (крупи, овочі, м'ясо/риба, хліб) так, 1713. Додатково фрукти і різні смаколики не обов'язкові-1126.

Так.

Взяті і витрачені колись кошти, потрібно не просто повертати. Вони ще як пиявка, щомісячно витягують ресурс. Тому кредитка є пріоритетом #1, ну і МФО за тіло.
Как у вас выходит такая сумма в месяц? У меня на питание в неделю уходит около 1300.С учётом того, что я веду учёт калорий, не употребляю мучного и жареного.

Как у вас выходит такая сумма в месяц? У меня на питание в неделю уходит около 1300.С учётом того, что я веду учёт калорий, не употребляю мучного и жареного.
Якось виходить)
Їм просту їжу. Переважно каша з курятиною або рибою і салат з овочів, на десерт-фрукти. Враховуючи короткий лютий місяць вийшло в акурат 100 грн/день.
Очікую відрядження на пару місяців і відповідне зменшення витрат на харчування, але не факт.

Якось виходить)
Їм просту їжу. Переважно каша з курятиною або рибою і салат з овочів, на десерт-фрукти. Враховуючи короткий лютий місяць вийшло в акурат 100 грн/день.
Очікую відрядження на пару місяців і відповідне зменшення витрат на харчування, але не факт.
Тогда у вас отрицательная калорийность в день получается). Даже если ваш вес минимальный в 60кг, то вам нужно 2200 килокалорий в день.

Тогда у вас отрицательная калорийность в день получается). Даже если ваш вес минимальный в 60кг, то вам нужно 2200 килокалорий в день.
Вага в мене не 60) А по калорійності-їм скільки можу в себе впихнути. Якщо так цікаво, завтра можу фотозвіт за увесь день зробити, по їжі.

Вага в мене не 60) А по калорійності-їм скільки можу в себе впихнути. Якщо так цікаво, завтра можу фотозвіт за увесь день зробити, по їжі.
Та мне все равно) но так можно и ноги протянуть) я в спортпите немного шарю и в дневном рационе тоже)

Та мне все равно) но так можно и ноги протянуть) я в спортпите немного шарю и в дневном рационе тоже)
Вже з пів року не тренуюся взагалі (
Лише 4 підходи на день зі своєю вагою роблю і все.
Харчування достатнє, не варто турбуватися)

Вже з пів року не тренуюся взагалі (
Лише 4 підходи на день зі своєю вагою роблю і все.
Харчування достатнє, не варто турбуватися)
Какого рода тренировки?Курс,, Подснежника"?) Потому что, если бы вы тренировались всерьёз, то не втирали бы такую дичь) какая калорийность фруктов? В среднем 30 калорий на 100 грамм. Курица-это вообще диетическое мясо.
Без жареного и мучного..... а шашлык, биточек как же?
Шашлык же не на масле)

Какого рода тренировки?Курс,, Подснежника"?) Потому что, если бы вы тренировались всерьёз, то не втирали бы такую дичь) какая калорийность фруктов? В среднем 30 калорий на 100 грамм. Курица-это вообще диетическое мясо.

Шашлык же не на масле)
Понятно

Шашлык же не на масле)
Кажу ж, що пів року жодних тренувань. Раніше було відносно серйозно з залізом і підтримка і харчування відповідне і вага 100. Рік тому, вже без заліза, лише єдиноборства до кінця літа. Те що зараз-практикую лише кілька місяців.
Скоро сподіваюся повернутись до єдиноборств, а згодом і в зал.
На випередження:знаю що там треба буде переглядати раціон.

Кажу ж, що пів року жодних тренувань. Раніше було відносно серйозно з залізом і підтримка і харчування відповідне і вага 100. Рік тому, вже без заліза, лише єдиноборства до кінця літа. Те що зараз-практикую лише кілька місяців.
Нудно

Просто совет:есть куча программ даже. Возьмите свой рацион и узнайте БЖУ за день. Норма белка в раз пять меньше. Жиров аналогично.

Без жареного и мучного..... а шашлык, биточек как же?
Шашлык это другое)))) я вот тоже не ем жаренное, минимизирую мучное. Питаться пытаюсь правильно и сбалансированно. Даже считать не буду ? сколько на все это , выходит в неделю))) только на воду наверное уходит в месяц столько, сколько у автора на все питание.

Шашлык это другое)))) я вот тоже не ем жаренное, минимизирую мучное. Питаться пытаюсь правильно и сбалансированно. Даже считать не буду ? сколько на все это , выходит в неделю))) только на воду наверное уходит в месяц столько, сколько у автора на все питание.
У меня на кота в неделю 150 грн выходит)

только на воду наверное уходит в месяц столько, сколько у автора на все
Верх марнотратства. Добре що МФО завжди готові виручити)
У мене от Є-воші продали преміум, а самі пропонують нову позику?

Назад
Угорі