Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Виходить базова (крупи, овочі, м'ясо/риба, хліб) так, 1713. Додатково фрукти і різні смаколики не обов'язкові-1126.

Так.

Взяті і витрачені колись кошти, потрібно не просто повертати. Вони ще як пиявка, щомісячно витягують ресурс. Тому кредитка є пріоритетом #1, ну і МФО за тіло.
Я вот в вашем списке не вижу чистой воды!! и отсутствие того, что называете Не обязательным ;) как минимум приведёт к авитаминозу ... а это лишняя статья расходов )))) одумайтесь ))

Итак, перед нами- суровый, но вдохновляющий пример жёсткой экономии, героической выплаты кредита и светлой веры в будущее. Как по мне, результат не впечатляющий. Вот если меньше тратить, но больше зарабатывать, то можно было бы зачать " финансовую подушку". А так всё это не финансовая грамотность, а выживание. Пока проэкт видится провальным.)
Доходи вже збільшено, та відобразиться у звіті наступного місяця. В подальшому працюватиму над збільшенням і різноманіттям грошових потоків. Поки що з пасивів лише земельна ділянка, що приносить 8к в кінці року бонуса.
Про фінансову подушку доки мови немає, 100% зусиль на погашення кредитів і боргів.

Чудовий відос сподобався від "найбагатшої учениці Кіосакі"

Доходи вже збільшено, та відобразиться у звіті наступного місяця. В подальшому працюватиму над збільшенням і різноманіттям грошових потоків. Поки що з пасивів лише земельна ділянка, що приносить 8к в кінці року бонуса.
Про фінансову подушку доки мови немає, 100% зусиль на погашення кредитів і боргів.

Вы бы ещё ссылку на фильм « секрет « сбросили :facepalm:
Ну серьезно? Если уж увлеклись КиЙосаки ;), то читайте его , а не смотрите ролики его учениц (

Спасибо, что поделились мудростью. А это - для вас:
FB_IMG_1615485517823.webp

Я вот в вашем списке не вижу чистой воды!! и отсутствие того, что называете Не обязательным ;) как минимум приведёт к авитаминозу ... а это лишняя статья расходов )))) одумайтесь ))
~800 грн на фрукти витратив, а решту на екстрачорний шоколад та імпульсивні солодощі. Про авітаміноз мови не йде взагалі. Також салати овочеві дуже полюбляю, особливо з капусти.
Для чистої води є фільтр, а коли була потреба, то купував на розлив по 1грн/літр. Це включено у видатки "їжа"
Вы бы ещё ссылку на фильм « секрет « сбросили :facepalm:
Ну серьезно? Если уж увлеклись КиЙосаки ;), то читайте его , а не смотрите ролики его учениц (
Читав і не раз) Не тільки його.
Різні люди по різному подають і в кожного можна вихопити по одному реченню, цього досить. Для мене норм на тему що цікавить подивися/послухати/почитати роздуми 5-ти різних людей. В ідеалі щоб різнився гендер/країна проживання і підхід.

Вартувало б до початкового звіту додати, та буде вже тут. З ключових моментів за цей місяць, окрім зміни виду діяльності:
Захистив диплом, переїхав в інше місто і домовився про три уроки англійської на тиждень замість двох.

Останнє редагування:
~800 грн на фрукти витратив, а решту на екстрачорний шоколад та імпульсивні солодощі. Про авітаміноз мови не йде взагалі. Також салати овочеві дуже полюбляю, особливо з капусти.
Для чистої води є фільтр, а коли була потреба, то купував на розлив по 1грн/літр. Це включено у видатки "їжа"
Не собираюсь Вас разубеждать . Но знаю точно ;). Что важно любить себя и выбирать в первую очередь качественное!! А не дешёвое . И гоняясь за скидками , не забывайте обращать внимание на срок годности акционного товара .

Не собираюсь Вас разубеждать . Но знаю точно ;). Что важно любить себя и выбирать в первую очередь качественное!! А не дешёвое . И гоняясь за скидками , не забывайте обращать внимание на срок годности акционного товара .
Вода з водоматів є цілком якісною, без додаткового пластику в сміття і шалених коштів на рекламу. Це відповідальне споживання.
Вже згадував, що шукати де дешевше відмінно від економити на якості. Сповідую принцип брати найякісніше за найменшу вартість.

Для прикладу варіанти цін на одну і ту ж річ того ж виробника:

Оффтоп

Тем более, есть земельный пай. Забрать его из аренды и посадить картоху. Полностью перейти на натуральное хозяйство.) Как варик, капустой засадить, при такой любви к капустным салатам...

Вода з водоматів є цілком якісною, без додаткового пластику в сміття і шалених коштів на рекламу. Це відповідальне споживання.
Вже згадував, що шукати де дешевше відмінно від економити на якості. Сповідую принцип брати найякісніше за найменшу вартість.

Для прикладу варіанти цін на одну і ту ж річ того ж виробника:
Неа. Не обратите в свою веру))))
Моя еврейская натура, прекрасно знает, как выгодно и вкусно себя не обделить)))

Неа. Не обратите в свою веру))))
Сколько самоотверженности, чтобы закрыть кредиты... ? Я подозреваю, что на 1700грн я бы не прокормилась, хотя прижимистая, как Матроскин.)

Гы)) А киевское апрельское собрание это вобще удар по "марнотратству" :sarcastic: Вот как так не думать о долговых обязательствах :acute::sarcastic:

Сколько самоотверженности, чтобы закрыть кредиты... ? Я подозреваю, что на 1700грн я бы не прокормилась, хотя прижимистая, как Матроскин.)
А я вообще задумалась,при всей экономии , зачем тратить деньги 1126 на вкусняшки.Без этого можно обойтись..

А я вообще задумалась,при всей экономии , зачем тратить деньги 1126 на вкусняшки.Без этого можно обойтись..
Это возмутило меня до глубины души!))) Я вообще тихо сползаю, когда слышу от мужчины слово " вкусняшки"... Дно.))

Это возмутило меня до глубины души!))) Я вообще тихо сползаю, когда слышу от мужчины слово " вкусняшки"... Дно.))
Якщо це спроба мене зачепити, то варто ще раз переглянути, щоб зрозуміти відсутність такого слова.
Якщо це загалом роздуми, то це не має відношення до теми клубу, яку згідно правил форуму, встановлюю я.

Когда-то тож думала вести учет (брат ведет). А я могу то колбаски, то особенно сладенького захотеть, пойти куда-то. И даже не лень в 21 веч в магазин идти. И в кафешку. Не, не для меня это. Как ж жить без вкуснях и т.д.
я раньше вел учет-и охреневал сколько я трачу бабла на еду,кафешки,бухло.и так вел три года, но расходы не уменьшал.А потом впадло стало вести))))))и расходов сразу стало меньше)))

Якщо це спроба мене зачепити, то варто ще раз переглянути, щоб зрозуміти відсутність такого слова.
Якщо це загалом роздуми, то це не має відношення до теми клубу, яку згідно правил форуму, встановлюю я.
Но отвечать и выражать свое мнение может каждый..

Відео про вплив моїх улюблених блокнотиків)

Зараз от задався питанням вибору оптимальних карток. Кешбек перш за все, зняття без готівки і подібне цікавить. Має хто ідеї?

Останнє редагування:
Правильным путём идёшь, бро. А кредитки тема действительно весьма интересная. Особенно когда устарелые тарифы.

Назад
Угорі