Fin sfera та цікаві пропозиції

• Автор теми Автор теми ОленаПчілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

ОленаПчілка

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
22
Бали
318
ОленаПчілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Фін сфера «ходить в гості»?)
Чого можна очікувати від них?
Отримала повідомлення такого змісту:

Вкладення

• IMG_4006.webp
    IMG_4006.webp
    18.4 Кб · Перегляди: 248
Чекати лист «щастя»?
В мене рік пройшов, я попав у перший десяток "везунчиків" так мовити. До Вас діло може і не дійти, це як рулетка. Спочатку року пропонували за тіло, але тоді не було можливостей закрити.

Чего так боитесь приездов домой? Ну, даже если бы и приезжали, то что?
Обычные звонилки грязнопопые. Ничего они, кроме как подать в суд, не могут. Ни-че-го!

Обычные звонилки грязнопопые. Ничего они, кроме как подать в суд, не могут. Ни-че-го!
Обстоятельства в семье могут быть разные) зачастую близкие тяжело переживают тот момент когда их за кредит дочки например начинают доставать) мне например пофиг я сам живу) но если б жил с кем то из родни мозг бы вынесли после такого приезда

Обстоятельства в семье могут быть разные) зачастую близкие тяжело переживают тот момент когда их за кредит дочки например начинают доставать) мне например пофиг я сам живу) но если б жил с кем то из родни мозг бы вынесли после такого приезда
Рано или поздно (как правило поздно) к человеку и окружению приходит понимание того, как надо себя вести. И уже не приезды и не суды не пугают.
А страхом, что узнают близкие, клоуны очень плотно пользуются.

А якщо таке пишуть?
В мене рік пройшов, я попав у перший десяток "везунчиків" так мовити. До Вас діло може і не дійти, це як рулетка. Спочатку року пропонували за тіло, але тоді не було можливостей закрити.
Вони навіть не дзвонять (може й дзвонять). Був якийсь спеціаліст і більше не може додзвонитися мені і пишуть такі смс

Вкладення

• IMG_4042.webp
    IMG_4042.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 211
  • IMG_4042.webp
    IMG_4042.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 211
А якщо таке пишуть?

Вони навіть не дзвонять (може й дзвонять). Був якийсь спеціаліст і більше не може додзвонитися мені і пишуть такі смс
На любі смс можете забити, то все пугалки, щоб вони там не писали, але читати треба, іноді тіло пропонують.

Ніхто нікуди не їздить, будуть слати смс з "цікавими пропозиціями", люди кажуть, що реально домовитись за тіло. Якщо прийде смс "останній шанс" - то десь через місяць-два повалять в суд.

Ніхто нікуди не їздить, будуть слати смс з "цікавими пропозиціями", люди кажуть, що реально домовитись за тіло. Якщо прийде смс "останній шанс" - то десь через місяць-два повалять в суд.
На вас финсфера подавала в суд?

Останнє редагування:
Як у вас з ними справи?
На любі смс можете забити, то все пугалки, щоб вони там не писали, але читати треба, іноді тіло пропонують.
Вони такі виснажливі😡 вбо по факту пропонуйте, або не лякайте)))

Назад
Угорі