ОленаПчілка
Форумчанин
- Дописи
- 106
- Реакції
- 22
- Бали
- 318
ОленаПчілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пугают, никто никуда не ходитФін сфера «ходить в гості»?)
Чого можна очікувати від них?
Отримала повідомлення такого змісту:
А на що вони здатні, взагалі?Пугают, никто никуда не ходит
Звонят, пишут, могут продать кредит коллекторамА на що вони здатні, взагалі?
Чекати лист «щастя»?В суд начали ходить, ждем суда.
Не факт все зависит от них могут и через 2 года просрочки до суда не дойтиЧекати лист «щастя»?
В мене рік пройшов, я попав у перший десяток "везунчиків" так мовити. До Вас діло може і не дійти, це як рулетка. Спочатку року пропонували за тіло, але тоді не було можливостей закрити.Чекати лист «щастя»?
Обстоятельства в семье могут быть разные) зачастую близкие тяжело переживают тот момент когда их за кредит дочки например начинают доставать) мне например пофиг я сам живу) но если б жил с кем то из родни мозг бы вынесли после такого приездаЧего так боитесь приездов домой? Ну, даже если бы и приезжали, то что?
Обычные звонилки грязнопопые. Ничего они, кроме как подать в суд, не могут. Ни-че-го!
Рано или поздно (как правило поздно) к человеку и окружению приходит понимание того, как надо себя вести. И уже не приезды и не суды не пугают.Обстоятельства в семье могут быть разные) зачастую близкие тяжело переживают тот момент когда их за кредит дочки например начинают доставать) мне например пофиг я сам живу) но если б жил с кем то из родни мозг бы вынесли после такого приезда
А якщо таке пишуть?Чего так боитесь приездов домой? Ну, даже если бы и приезжали, то что?
Обычные звонилки грязнопопые. Ничего они, кроме как подать в суд, не могут. Ни-че-го!
Вони навіть не дзвонять (може й дзвонять). Був якийсь спеціаліст і більше не може додзвонитися мені і пишуть такі смсВ мене рік пройшов, я попав у перший десяток "везунчиків" так мовити. До Вас діло може і не дійти, це як рулетка. Спочатку року пропонували за тіло, але тоді не було можливостей закрити.
На любі смс можете забити, то все пугалки, щоб вони там не писали, але читати треба, іноді тіло пропонують.А якщо таке пишуть?
Вони навіть не дзвонять (може й дзвонять). Був якийсь спеціаліст і більше не може додзвонитися мені і пишуть такі смс
ДякуюНа любі смс можете забити, то все пугалки, щоб вони там не писали, але читати треба, іноді тіло пропонують.
Та пусть что угодно пишут))) Вы до сих пор не понимаете цель этой писанины???? СВЯЗАТЬСЯ С ВАМИ!А якщо таке пишуть?
Розумію, звісно!)Та пусть что угодно пишут))) Вы до сих пор не понимаете цель этой писанины???? СВЯЗАТЬСЯ С ВАМИ
На вас финсфера подавала в суд?Ніхто нікуди не їздить, будуть слати смс з "цікавими пропозиціями", люди кажуть, що реально домовитись за тіло. Якщо прийде смс "останній шанс" - то десь через місяць-два повалять в суд.
такНа вам финсфера подавала в суд?
Як у вас з ними справи?
Вони такі виснажливіНа любі смс можете забити, то все пугалки, щоб вони там не писали, але читати треба, іноді тіло пропонують.