Фіксація змісту веб-сторінки для суду. Електронні докази в суді

• Автор теми Автор теми Tatyana777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 864

Tatyana777

Форумчанин
Дописи
116
Реакції
18
Бали
2600
Tatyana777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Найшла статтю на ліга закон. Можливо хто читав, що думаєте? Я так зрозуміла що треба робити скріншоти сторінок, а то сума одна в кабінеті в нацком подають іншу, не має договорів, а що буде як дійде до суду. І договір з'явиться такий як їм треба і сума буде відповідна.
Post automatically merged:

Вкладення

• Screenshot_2019-10-01-17-02-12-267_com.android.browser.webp
    Screenshot_2019-10-01-17-02-12-267_com.android.browser.webp
    72.8 Кб · Перегляди: 37
Найшла статтю на ліга закон. Можливо хто читав, що думаєте? Я так зрозуміла що треба робити скріншоти сторінок, а то сума одна в кабінеті в нацком подають іншу, не має договорів, а що буде як дійде до суду. І договір з'явиться такий як їм треба і сума буде відповідна.
Post automatically merged:
Вы хотите сделать скриншоты с большей суммой чтобы что?

Що вони нараховують великі суми. І що договорів на сайті немає а потім з'являються.

это все пустота, есть факт ,в самом существовании договора

Що вони нараховують великі суми. І що договорів на сайті немає а потім з'являються.
Ну тогда фиксируйте конечно.
Не лучше "зафиксировать" что у вас вообще не было и нет доступа к сайту?

Я думаю що якщо в суд то можливо буде доказом все те що вони творять в особистих кабінетах.

Я думаю що якщо в суд то можливо буде доказом все те що вони творять в особистих кабінетах.
Типа показывать картинки разные у себя на сайте с цифрами разными они не имеют права?

Вы хотите помочь шарагам в суде, показав что их договор и сайт имеют какое-то юридическое значение?

Ніякому разі. В статті написано якщо договір не підписаний ЕЦП то ніякої юридичної сили не має. Якщо я щось не так зрозуміла, вибачте. Думала, що ця стаття буде корисна.

Ніякому разі. В статті написано якщо договір не підписаний ЕЦП то ніякої юридичної сили не має. Якщо я щось не так зрозуміла, вибачте. Думала, що ця стаття буде корисна.
Лучше показать в суде что вы не в курсе как работает этот сайт и где там искать тот не подписанный договор

Назад
Угорі