Bitcapital Фейковий борг у Bitcapital

• Автор теми Автор теми Syrex
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 272

Syrex

Читач
Дописи
5
Реакції
4
Бали
3
Syrex не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім. Нічого в них не брав. Договорів не підписував. Коштів не отримував. Тому всі розмови про “заборгованість” в 40000— це або помилка, або свідомі шахрайські дії.
Після цього почалися дзвінки,та смс "менеджера" Ірини, не тільки мені, а й моїм родичам. Згоди на обробку персональних даних третіх осіб я не давав, їхні контакти нікому не передавав. Тобто сам факт таких дзвінків — уже порушення закону.
Спочатку був масовий спам і спроби психологічного тиску. З часом це припинилося. Очевидно, коли зрозуміли, що все фіксується. У мене є реальні важелі впливу через правоохоронні органи (поліція, СБУ). Встановити, хто саме організовує та здійснює ці дзвінки,то питання часу. Номери, записи розмов, скріни — все зберігається.
Якщо терор поновиться — буде офіційна заява з фіксацією кожного епізоду. Чим більше порушень з їх боку — тим гірші наслідки для них.
Якщо хтось ще стикався з подібним — відпишіться, цікаво, як у вас це закінчилося.

Доброго дня всім. Нічого в них не брав. Договорів не підписував. Коштів не отримував. Тому всі розмови про “заборгованість” в 40000— це або помилка, або свідомі шахрайські дії.
Після цього почалися дзвінки,та смс "менеджера" Ірини, не тільки мені, а й моїм родичам. Згоди на обробку персональних даних третіх осіб я не давав, їхні контакти нікому не передавав. Тобто сам факт таких дзвінків — уже порушення закону.
Спочатку був масовий спам і спроби психологічного тиску. З часом це припинилося. Очевидно, коли зрозуміли, що все фіксується. У мене є реальні важелі впливу через правоохоронні органи (поліція, СБУ). Встановити, хто саме організовує та здійснює ці дзвінки,то питання часу. Номери, записи розмов, скріни — все зберігається.
Якщо терор поновиться — буде офіційна заява з фіксацією кожного епізоду. Чим більше порушень з їх боку — тим гірші наслідки для них.
Якщо хтось ще стикався з подібним — відпишіться, цікаво, як у вас це закінчилося.
Добрий день. Ви взагалі не користувалися послугами МФО?

Користувався в 2019,після цього зовсім ні. Брав позику в манівео, але там сума була 1000 чи 2000,після цього зовсім не користувався.

Переглядав свою кредитну історію, то окрім банківських кредитів нічого з мфо нема

Користувався в 2019,після цього зовсім ні. Брав позику в манівео, але там сума була 1000 чи 2000,після цього зовсім не користувався.

Переглядав свою кредитну історію, то окрім банківських кредитів нічого з мфо нема
Такого ще не читав на форумі. Щось новеньке...

Такого ще не читав на форумі. Щось новеньке...
Знаю ще один випадок який стався з моїми знайомим, теж сама історія, фейковий борг, і цілком нещодавно, але нічого не брали, фотку з паспортом надіслали, але використовувалась вона для інших потреб(верифікація в криптобіржі), але як він згодом сказав, що базу сервісу для верифікації чи злили, чи комусь продали, тому і звідти фото.якшо так казати я навіть не знаю де це подивитись, бо сайт їх непрацює, знайшов якийсь бот в телеграмі, але він в мене теж не працює, навіть через впн не хоче

хочеться вірити, що Ви не пропадете, і якщо маєте реальні можливості це все "вичислити", то хоча в загальному розкажете.

хочеться вірити, що Ви не пропадете, і якщо маєте реальні можливості це все "вичислити", то хоча в загальному розкажете.
Розповім звичайно, для цього я і зареєструвався тут) Не думав що колись взагалі по цій темі звернуся, але бачу тут людей багато хто від них постраждав.

Проблема в тому, що деякі співробітники сидять десь в умовній Німечинні, тому треба шукати тих хто на території України, а номера наші того що через софт спеціальний дзвонять, ну а бо пишуть через месенджер. Але основна частина сидять в Дніпрі або в Києві

Останнє редагування:
Останнє редагування модератором:
Я почти 2 месяца добивался внесение в ердр ,через суд внесли на днях,до этого написал 30+ заяв,влияет это или нет незнаю,если у вас есть информация по ним,дайте знать

Я почти 2 месяца добивался внесение в ердр ,через суд внесли на днях,до этого написал 30+ заяв,влияет это или нет незнаю,если у вас есть информация по ним,дайте знать
Обов’язково, але якщо знову будуть влаштовувати террор. Всіх попередив, тому ні у кого не буде до мене претензій. Тому якщо будуть погрози і тд, то буде їм невесело 🤝

Назад
Угорі