Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наслідки вже ви озвучили... інших не буде.Доброго вечора Фактор зробив обзвон усіх сусідів деякі написали заяви у поліцію прокуратуру і нац банк я звичайно на морозі що то аферисти які можуть бути наслідки.
Я думаю поліція скаже що кредити єНаслідки вже ви озвучили... інших не буде.
Якщо спокійно ігнорувати - через деякий час зникнуть.
Та на їх заяви ніхто навіть і не гляне серьозно.Я думаю поліція скаже що кредити є
Ну они не имеют права об этом трындеть да и всеравно звонить им и доставать они не имеют праваЯ думаю поліція скаже що кредити є
Кому ?Я думаю поліція скаже що кредити є
А откуда полиция должна знать про ваши кредиты?Хм...Я думаю поліція скаже що кредити є
Тем более что вы столько времени на форуме,вы б уже это должны знать...
От як зними говоритиДякую трохи заспокоїли
![]()
Ця шавка з фактору взагалі мозгів немаєДякую трохи заспокоїли
![]()
От як зними говорити
Это по вашим кредитам?Или кредитам мужа?Он уже знает про них?Дякую трохи заспокоїли
![]()
От як зними говорити
Ця шавка з фактору взагалі мозгів немає
А чому ви сплачуєте за чоловіка ? Йому віросповідання не дозволяє ?Про чоловікові я майже всі сплатила залишається тільки маніфою
Вы значит Молодец!А про общение с шарагами...А зачем с ними общаться вообще?Или на йух, или в блок,или игнорить... ВсёПро чоловікові я майже всі сплатила залишається тільки маніфою
Чоловік не знав що на ньому є МФО я брала і на себе і на нього була дуже хвора моя свекруха тому потрібно було коштів загальний результат вона померла я почала сплачувати що брала на нього і сьогодні зранку сусіди почали до нього дзвонити чого він зробив їх поручителями і все почалося тому я і писала що поліція скаже що кредити є а він думає що то шахраїА чому ви сплачуєте за чоловіка ? Йому віросповідання не дозволяє ?
Х.расе вы закрутили) вы расскажите ему,это ж его мать болелаЧоловік не знав що на ньому є МФО я брала і на себе і на нього була дуже хвора моя свекруха тому потрібно було коштів загальний результат вона померла я почала сплачувати що брала на нього і сьогодні зранку сусіди почали до нього дзвонити чого він зробив їх поручителями і все почалося тому я і писала що поліція скаже що кредити є а він думає що то шахраї
а он думал бабки откудаУ них був конфлікт уже багато роківХ.расе вы закрутили) вы расскажите ему,это ж его мать болела
Что там вообще происходит у вас? Как так брали на него чтоб его мать лечитьа он думал бабки откуда
Да, ситуація.Розкажіть йому.Він має знати правду,да і вам буде легше.Чоловік не знав що на ньому є МФО я брала і на себе і на нього була дуже хвора моя свекруха тому потрібно було коштів загальний результат вона померла я почала сплачувати що брала на нього і сьогодні зранку сусіди почали до нього дзвонити чого він зробив їх поручителями і все почалося тому я і писала що поліція скаже що кредити є а він думає що то шахраї
Я хр.нею конечноУ них був конфлікт уже багато років
Вона його не цікавила зовсім
Він мені ще років 15назад сказав що даш хоч гривню руки поламаю а він може ?Да, ситуація.Розкажіть йому.Він має знати правду,да і вам буде легше.
И что это за муж?Хм.Він мені ще років 15назад сказав що даш хоч гривню руки поламаю а він може ?