Фактор зробив обзвон усіх сусідів

• Автор теми Автор теми маркіза
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

маркіза

Форумчанин
Дописи
46
Реакції
19
Бали
853
маркіза не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора Фактор зробив обзвон усіх сусідів деякі написали заяви у поліцію прокуратуру і нац банк я звичайно на морозі що то аферисти які можуть бути наслідки.

Доброго вечора Фактор зробив обзвон усіх сусідів деякі написали заяви у поліцію прокуратуру і нац банк я звичайно на морозі що то аферисти які можуть бути наслідки.
Наслідки вже ви озвучили... інших не буде.
Якщо спокійно ігнорувати - через деякий час зникнуть.

Дякую трохи заспокоїли
IMG-bea7c7c8eb98863dce704a1e738b4add-V.webp

Дякую трохи заспокоїли
IMG-bea7c7c8eb98863dce704a1e738b4add-V.jpg
От як зними говорити
Дякую трохи заспокоїли
IMG-bea7c7c8eb98863dce704a1e738b4add-V.jpg

От як зними говорити
Ця шавка з фактору взагалі мозгів немає

Вкладення

• Screenshot_20201130-184211.webp
    Screenshot_20201130-184211.webp
    25.1 Кб · Перегляди: 80
Останнє редагування:
Про чоловікові я майже всі сплатила залишається тільки маніфою

А чому ви сплачуєте за чоловіка ? Йому віросповідання не дозволяє ?
Чоловік не знав що на ньому є МФО я брала і на себе і на нього була дуже хвора моя свекруха тому потрібно було коштів загальний результат вона померла я почала сплачувати що брала на нього і сьогодні зранку сусіди почали до нього дзвонити чого він зробив їх поручителями і все почалося тому я і писала що поліція скаже що кредити є а він думає що то шахраї

Чоловік не знав що на ньому є МФО я брала і на себе і на нього була дуже хвора моя свекруха тому потрібно було коштів загальний результат вона померла я почала сплачувати що брала на нього і сьогодні зранку сусіди почали до нього дзвонити чого він зробив їх поручителями і все почалося тому я і писала що поліція скаже що кредити є а він думає що то шахраї
Х.расе вы закрутили) вы расскажите ему,это ж его мать болела :dntknw:
Что там вообще происходит у вас? Как так брали на него чтоб его мать лечить:dntknw:а он думал бабки откуда

Х.расе вы закрутили) вы расскажите ему,это ж его мать болела :dntknw:
Что там вообще происходит у вас? Как так брали на него чтоб его мать лечить:dntknw:а он думал бабки откуда
У них був конфлікт уже багато років
Вона його не цікавила зовсім

Да, ситуація.Розкажіть йому.Він має знати правду,да і вам буде легше.

У них був конфлікт уже багато років
Вона його не цікавила зовсім
Я хр.нею конечно :dntknw:
Ну рассказать нужно. Если он заяву напишет то менты потом ему расскажут точно! Ещё хрен знает как на вас отразится с вашими качелями

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі