Фактор зробив обзвон усіх сусідів

• Автор теми Автор теми маркіза
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ого.Це жорстоко.Але ж це мама,і якщо потрібна допомога,то треба помогти.
От і я думаю що буде далі він чоловік може бути тато хороший просто 10років сидів у в'язниці зараз слова сказати немож чесно я боюся що буде далі як влізе прокуратура і нац банк бо люди сьогодні заяви написали

От і я думаю що буде далі він чоловік може бути тато хороший просто 10років сидів у в'язниці зараз слова сказати немож чесно я боюся що буде далі як влізе прокуратура і нац банк бо люди сьогодні заяви написали
Неожиданный поворот...А как вы с ним живёте? Нормально?

Ну по перше,ніхто не полізе.А вам раджу краще поговоріть.Боятись нема чого.Це ваш чоловік,і принаймні ви з ним повинні бути чесною.Не важливо де він був.Від цього ніхто не застрахований.

Оффтоп
Активировались "старички" с вопросами, которые были за 2,5 года обсосаны вдоль и поперек. А еще интересных тем добавилось.
У меня один вопрос: "старички", где вы были с момента регистрации?

Оффтоп
Активировались "старички" с вопросами, которые были за 2,5 года обсосаны вдоль и поперек. А еще интересных тем добавилось.
Спали?

Ого. Ситуация конечно у вас капец(
Но с мужем надо поговорить...
Если он такой, как вы говорите, то потом может быть только хуже...

Первый раз наверно вижу сидевшего который так на мать забил :dntknw:
Ну рассказать нужно всеравно

Оффтоп
Оффтоп
Жестячки скорее а не старички ))
https://anticollector.ua/threads/torgi-z-prav-pereustupki-vimogi.25649/#post-1088007

Да что ты понимаешь?)Маленькие дети..
Я аж задумалась,я ж с маленькими ушла...
Ну, вот и правильно.
Один раз живём.
Зачем такое терпеть?
Короче, покидаю эту тему, чтоб остаться в глазах форума воспитанной.
А то ещё ругаться начну.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі