Фактор! Цікавить Артур Громов

• Автор теми Автор теми Інна 26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 2K

Інна 26

Форумчанин
Дописи
146
Реакції
36
Бали
5125
Інна 26 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пише мені на вайбер Артур Громов,що він може? Сказав що із завтрашнього дня починає працювати з моїм оточенням. Це він буде телефонувати сусідам з приводу мого боргу та з них щось вимагати, чи як? Наскільки ці колектори небезпечні?

Інна 26, может соседу полировать эбонитовую палочку. Может ртом работать. Языком. Это подразумевает его профессия.
Я це вже зрозуміла,чи справді він може телефонувати моїм знайомим і родичам

Да, может. Они вредители.

мне фактор уже давно звонит (на вайбер не знаю поменяла номер) но никого не трогали. я думала они безвредные

Пише мені на вайбер Артур Громов,що він може? Сказав що із завтрашнього дня починає працювати з моїм оточенням
О,це цінний экземпляр.Пише кожен день в ВК,а я пароль забула,і почитать не можу.Абидно?

Вкладення

• Screenshot_2020-12-01-12-53-25-997_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2020-12-01-12-53-25-997_com.viber.voip.webp
    46.6 Кб · Перегляди: 88
А на самом деле там и Артура никакого то и нет.А сидит за компом какое-то прыщавое ч...о,и думает,что он всемогущий

Пише мені на вайбер Артур Громов,що він може? Сказав що із завтрашнього дня починає працювати з моїм оточенням
Ой!А вы столько времени на форуме и ещё верите в их басни???
Ничего он не может.В блок контакт,и всё..
Но если будете с ним общаться,то напомните им ,должны были детей забрать пару недель назад.И до сих пор их нет... :ahaha: Обещания надо выполнять!!!))

Назад
Угорі