Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І мені сьогодні прислали,але за мій займ. Качай гроші теж..не знала що продали( як вони себе поводчььФактор прислав мені листа,а в ньому звертаються до іншої людини,яка проживає в Івано-Франківській області,пишуть,що дівчина качай грошам винна, понапивалися, мабуть.
*поводять?!І мені сьогодні прислали,але за мій займ. Качай гроші теж..не знала що продали( як вони себе поводчьь
Мене майкредит і качай...(Інна@123, нормально проводять,дзвонять, що скажені,куди знайдуть-дзвонять,задовбали робочий телефон, ось лист прислали,а там про іншу людину, мене теж качаї продали,
А хто фактору продає?Фактор прислав мені листа,а в ньому звертаються до іншої людини,яка проживає в Івано-Франківській області,пишуть,що дівчина качай грошам винна, понапивалися, мабуть.
Мені точно таке прислали сьогодніЗдравствуйте. Прислали такое сегодня. Так понимаю, что это может быть майкредит?
Мне так Алексы прислали заказное,на какогото паренька с Крижополя со всеми его данными,я потом вбила его данные в реестр,а там ИН.,позвонила и сказала емуФактор прислав мені листа,а в ньому звертаються до іншої людини,яка проживає в Івано-Франківській області,пишуть,що дівчина качай грошам винна, понапивалися, мабуть.
3 раза оформляла реструктуризацию на 10 платежей...и никак не могла выплатить последние 1-2 платежа ( какая-то лажа была, и на тот момент либо денег не было, либо ещё что-то ? и пролонгировала 2 раза? д*pa простоА хто фактору продає?
Мені прийшло смс, що проданий їм борг
Мені точно таке прислали сьогодні
Якщо чесно, не знаю як себе поводити. Ступор якийсь3 раза оформляла реструктуризацию на 10 платежей...и никак не могла выплатить последние 1-2 платежа ( какая-то лажа была, и на тот момент либо денег не было, либо ещё что-то ? и пролонгировала 2 раза? д*ра просто
На форум направила його ??Мне так Алексы прислали заказное,на какогото паренька с Крижополя со всеми его данными,я потом вбила его данные в реестр,а там ИН.,позвонила и сказала ему
То же самое...ну из всех моих, это, наверное, будут самые язвые??Якщо чесно, не знаю як себе поводити. Ступор якийсь
Запропонувала.Він так злякався,мабуть думав,що я звонілка,просив навіть,що б я представилась і казав,що хто такі Алекси навіть незнає.Потім подякував в Вайбер і сказав,що буде звонити їм,чому на мій адрес мені теж запропонував подзвонити,але я нєтушкіНа форум направила його ??
Реструктуризация - дорога в яму. Каждый раз удивляюсь тем, кто радуется, что ее оформил после того как были пролонгации. Наверное слово красивое и завораживает. У вас денег нет, а вы платите и за себя и за " того парня".3 раза оформляла реструктуризацию на 10 платежей...и никак не могла выплатить последние 1-2 платежа ( какая-то лажа была, и на тот момент либо денег не было, либо ещё что-то ? и пролонгировала 2 раза? д*ра просто
Это всё было до того, когда я нашла сайт( к сожалению (( ещё и фактору продали, чтобы выбить с меня...фигушки теперь(Реструктуризация - дорога в яму. Каждый раз удивляюсь тем, кто радуется, что ее оформил после того как были пролонгации. Наверное слово красивое и завораживает. У вас денег нет, а вы платите и за себя и за " того парня".
Можливо хочуть вивести Вас на зв'язок.Той що мені прийшов,то був реальний,навіть ІН на ньому булаМаri, там просто лист до дівчини з Івано-Франківської обл, що вона качаям винна, я спочатку думала,що понапивалися,а тепер думаю ,може шо замисли?
Скільки мене вони ці серйозні садили і розшукувалиМаri, можливо,бо якийсь лист ігрушечний,вони її під підписку о не виїзді посадили, а може й переплутали листи, бо фірма ж'' серйозна,, ,шо попало не наппишуть, ціла підписка!