Viks
Форумчанин
- Дописи
- 22
- Реакції
- 19
- Бали
- 2560
Viks не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якась конторка продала, тепер думай,що воно і хто воноякісь чмoшнuкu не більше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якась конторка продала, тепер думай,що воно і хто воноякісь чмoшнuкu не більше
ну а вам шо, яка різниця, до суда подадуть і добре а ні то хай на*** йдутьЯкась конторка продала, тепер думай,що воно і хто воно
На форумі є такий Форумчан IGOR+46.Займы сына с июля-августа. Брал он-лайн в другом городе. Не по прописке. Честно: не приезжали. На почте не было ни одного письма за всё это время. Доставания по телефону были и есть, даже сейчас. Родственникам, друзьям, и мне - маме- тоже. Но это отдельная тема - отношения с родственниками и друзьями. В начале коллажи, фотошоп, конечно. Сейчас только звонки. Но если на них не впечатляться, то жить можно.
Підкажіть будь ласка, а як можна знайти публікації по ніку?На форумі є такий Форумчан IGOR+46.
Правда,давно не писав,але його теми були саме для батьків. Почитайте.... РАДЖУ
Какая у вас просрочка ? То у меня с мая. Что то очкуюЕздят.Вчера с Готивочки приехали бумажку с ксероксной печатью дали,поругали ...пока что всё
Прошу....Підкажіть будь ласка, а як можна знайти публікації по ніку?
Щось не зрозуміла-готівочка зразу два займи дає? ??У мене по готівочці 20 і 14 днів просрочки, вчора у вайбері написали, що очікуйте виїзну групу по місцю прописки і на роботу... Сьогодні я так зрозумів ніхто не приїздив, бо ніяких бумажок не було, та і завтра вже 30 число, вони взагалі працюють?)
І чи реальний їхній приїзд на таких "ранніх" просрочках?
Сумма боргу по першому займу 2400, по другому - 1600
ТакЩось не зрозуміла-готівочка зразу два займи дає? ??
Почекаємо))))))) відповіді)))Щось не зрозуміла-готівочка зразу два займи дає? ??
І два на Вас?
Если Вы по жизни будете стоять в стороне, когда речь идет о Вашей семье, не все ли равно, где это произойдет и кто Вас зацепит?Здравствуйте скажите пожалуйста ездять ли колектора по домам выбивать долг по МФО могут ли они причинить мне и моей семьи вред. Чего от них ожидать.
Так, сайт пропонував оформити декілька позик на одне й те ж ім'я, але то вже не важливоПочекаємо))))))) відповіді)))
І два на Вас?
Пусть калломрази представляют в страшном сне что делаю с ними я...хотя почему именно я? Все мы...Если Вы по жизни будете стоять в стороне, когда речь идет о Вашей семье, не все ли равно, где это произойдет и кто Вас зацепит?
Важно то, чего следует ждать от Вас лично, а не от кого-то другого? На что готовы пойти Вы, ради семьи?
Вот когда сами себе ответите на эти вопросы, то заданный Вами здесь, отпадет сам собой...
Ні ,це важливо....Так, сайт пропонував оформити декілька позик на одне й те ж ім'я, але то вже не важливо
Тож чи реально їх чекати чи ні?
Наскільки я зрозумів з форуму, то вона робить виїзди через місяці просрочок, а тут... Чого варто очікувати? Живу в місті без їхніх представництв, до найближчого 70 кмНі ,це важливо....
Готівка робить виїзди,але на форумі є навіть інструкції як себе захищати... А про 2займи відразу напишіть....
Де знайти ці інструкції, наведіть будь ласка недосвідченогоНі ,це важливо....
Готівка робить виїзди,але на форумі є навіть інструкції як себе захищати... А про 2займи відразу напишіть....
Я о таких мало слышал, скорее сказкиЗдравствуйте скажите пожалуйста ездять ли колектора по домам выбивать долг по МФО могут ли они причинить мне и моей семьи вред. Чего от них ожидать.