Ездять ли коллектора по домам? Могут ли причинить вред?

• Автор теми Автор теми natali2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 3K
Займы сына с июля-августа. Брал он-лайн в другом городе. Не по прописке. Честно: не приезжали. На почте не было ни одного письма за всё это время. Доставания по телефону были и есть, даже сейчас. Родственникам, друзьям, и мне - маме- тоже. Но это отдельная тема - отношения с родственниками и друзьями. В начале коллажи, фотошоп, конечно. Сейчас только звонки. Но если на них не впечатляться, то жить можно.

Займы сына с июля-августа. Брал он-лайн в другом городе. Не по прописке. Честно: не приезжали. На почте не было ни одного письма за всё это время. Доставания по телефону были и есть, даже сейчас. Родственникам, друзьям, и мне - маме- тоже. Но это отдельная тема - отношения с родственниками и друзьями. В начале коллажи, фотошоп, конечно. Сейчас только звонки. Но если на них не впечатляться, то жить можно.
На форумі є такий Форумчан IGOR+46.
Правда,давно не писав,але його теми були саме для батьків. Почитайте.... РАДЖУ

За майже 9 місяців прострочок по десятку шараг я ще не бачив цього "чудо-звіра" у вигляді "виїздних груп" і "оПІсиватЄлЄй".
Їздити вони можуть хіба що срак0ю по підлозі, щоб глистів трохи поганяти !

У мене по готівочці 20 і 14 днів просрочки, вчора у вайбері написали, що очікуйте виїзну групу по місцю прописки і на роботу... Сьогодні я так зрозумів ніхто не приїздив, бо ніяких бумажок не було, та і завтра вже 30 число, вони взагалі працюють?)
І чи реальний їхній приїзд на таких "ранніх" просрочках?
Сумма боргу по першому займу 2400, по другому - 1600

У мене по готівочці 20 і 14 днів просрочки, вчора у вайбері написали, що очікуйте виїзну групу по місцю прописки і на роботу... Сьогодні я так зрозумів ніхто не приїздив, бо ніяких бумажок не було, та і завтра вже 30 число, вони взагалі працюють?)
І чи реальний їхній приїзд на таких "ранніх" просрочках?
Сумма боргу по першому займу 2400, по другому - 1600
Щось не зрозуміла-готівочка зразу два займи дає? ??

Здравствуйте скажите пожалуйста ездять ли колектора по домам выбивать долг по МФО могут ли они причинить мне и моей семьи вред. Чего от них ожидать.
Если Вы по жизни будете стоять в стороне, когда речь идет о Вашей семье, не все ли равно, где это произойдет и кто Вас зацепит?
Важно то, чего следует ждать от Вас лично, а не от кого-то другого? На что готовы пойти Вы, ради семьи?
Вот когда сами себе ответите на эти вопросы, то заданный Вами здесь, отпадет сам собой...

Если Вы по жизни будете стоять в стороне, когда речь идет о Вашей семье, не все ли равно, где это произойдет и кто Вас зацепит?
Важно то, чего следует ждать от Вас лично, а не от кого-то другого? На что готовы пойти Вы, ради семьи?
Вот когда сами себе ответите на эти вопросы, то заданный Вами здесь, отпадет сам собой...
Пусть калломрази представляют в страшном сне что делаю с ними я...хотя почему именно я? Все мы...

Так, сайт пропонував оформити декілька позик на одне й те ж ім'я, але то вже не важливо
Тож чи реально їх чекати чи ні?
Ні ,це важливо....
Готівка робить виїзди,але на форумі є навіть інструкції як себе захищати... А про 2займи відразу напишіть....

Ні ,це важливо....
Готівка робить виїзди,але на форумі є навіть інструкції як себе захищати... А про 2займи відразу напишіть....
Наскільки я зрозумів з форуму, то вона робить виїзди через місяці просрочок, а тут... Чого варто очікувати? Живу в місті без їхніх представництв, до найближчого 70 км
Два займи оформили на сайті, перед кожним дзвонила оператор і перевіряла дані. Все, більш нічого
Ні ,це важливо....
Де знайти ці інструкції, наведіть будь ласка недосвідченого

Здравствуйте скажите пожалуйста ездять ли колектора по домам выбивать долг по МФО могут ли они причинить мне и моей семьи вред. Чего от них ожидать.
Я о таких мало слышал, скорее сказки

Назад
Угорі