Это шантаж

• Автор теми Автор теми Neznauka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 2K
ganjkiller, Ага а меня за такие высказывания в мусор да еще и говорят них себе ты смелая :sarcastic:

Какой необычный случай... Такого ещё не было. Шантаж - это ужасно.
Я аж просльозилася..якщо на початку прострочок я готова була віддати все що взяла.То чим більше місяців шантаж тим я розумію що витрачу мабуть я грошики на дитину та свою сім'ю.І хай шантажують кого хочуть..задовбали вже .

Я аж просльозилася..якщо на початку прострочок я готова була віддати все що взяла.То чим більше місяців шантаж тим я розумію що витрачу мабуть я грошики на дитину та свою сім'ю.І хай шантажують кого хочуть..задовбали вже .
Тут есть маленький нюанс : Вы читаете форум, Вам как - то не жалко на это времени. А ТС такой ерундой не занимается, вот и создана уникальная, удивительная тема.

Тут есть маленький нюанс : Вы читаете форум, Вам как - то не жалко на это времени. А ТС такой ерундой не занимается, вот и создана уникальная, удивительная тема.
Якщо чесно ,то подумала що мфо взяли його в заложники і не віддають.А віддадуть тільки за оплату боргу:dirol::russian_roulette:це ж треба так.....

Якщо шантажують, то використовуй це словосполучення: idinahuygnidanedorazvitaya, і всьо шантаж пройде!

Тю, шантаж.До вас що хтось додому приходить? Ножем погрожує?
Від шантажу зміна сімки ідеально врятує

Назад
Угорі