Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На Бізнес Позику це не дуже схоже.... можливо дійсно в своєму розпорядженні не мають доказів на яких акцентує їхню увагу суд.Ну....
У меня такое же с ПБ было, были нарушения, они их устранили и иск был принят судом.
Справедливий суддя зобов'язаний був прийняти позовну, відкрити провадження і за відсутності доказів відмовити у позові. А цей "справедливи" в порушення диспозитивності переставляє позивачу ноги.Почитайте Ухвалу.
Это судья справедливый Или так всегда?
А отмена решения как как то влияет на судью?(скорее всего не хочет отмены решения в апелляции).
В целом нет. Но вопрос престижа профессии и самолюбия никуда не девается.А отмена решения как как то влияет на судью?
І тоді, і тепер як брали, так і беруть, як не карали, так і не караютьКогда-то при злочинном режиме и следаков за "досы" наказывали....
Щоб не було виправдальних вироків. З тих совєтів виправдальний вирок був табуйований: раз порушили кримінальну справу - маєш бути засуджений!Я мав на увазі не хабарі, а випадки коли справи повертали на додаткове розслідування.![]()
Це трішки не те...Виправдальні вироки,то є дуже складна та болісна тема.. Там потрібно "закривати" від опера...і по ланцюгу. Але.... А до чого ту совьєти? Їх вже не існує...четвертак років.. Чи й досі, як в анекдоті про невістку?Щоб не було виправдальних вироків. З тих совєтів виправдальний вирок був табуйований: раз порушили кримінальну справу - маєш бути засуджений!
Про злочинний большевицький режимЧи й досі, як в анекдоті про невістку?
А коли ж, мій юний друже, цей совєцький беспрідел закінчиться? Як ця подія відбудеться,то майте на увагу та ласку...повідомте мене...буду щиро вдячний!Про злочинний большевицький режим
І щось...я "крапаль" не можу зрозуміти... де ж той,клятий совок.....який здох 25 років тому,і який зараз заважає...навести лад в державі?Про злочинний большевицький режим
Хто з нас юний, тут щось трохи наплутане...А коли ж, мій юний друже, цей совєцький беспрідел закінчиться? Як ця подія відбудеться,то майте на увагу та ласку...повідомте мене...буду щиро вдячний!
І щось...я "крапаль" не можу зрозуміти... де ж той,клятий совок.....який здох 25 років тому,і який зараз заважає...навести лад в державі?