Это Бізнес Позика натупила или судьи хорошее настроение было?

• Автор теми Автор теми Mishenin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Mishenin

Форумчанин
Дописи
291
Реакції
110
Бали
5125
Mishenin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Почитайте Ухвалу.
Это судья справедливый Или так всегда?

Вкладення

• uhvala.pdf
    uhvala.pdf
    407.4 Кб · Перегляди: 190
Ну....
У меня такое же с ПБ было, были нарушения, они их устранили и иск был принят судом.

Ну....
У меня такое же с ПБ было, были нарушения, они их устранили и иск был принят судом.
На Бізнес Позику це не дуже схоже.... можливо дійсно в своєму розпорядженні не мають доказів на яких акцентує їхню увагу суд.

Почитайте Ухвалу.
Это судья справедливый Или так всегда?
Справедливий суддя зобов'язаний був прийняти позовну, відкрити провадження і за відсутності доказів відмовити у позові. А цей "справедливи" в порушення диспозитивності переставляє позивачу ноги.

Абсолютно незаконная ухвала.
Это нужно писать в решении, а не в "обездвижке".
Судья не захотел брать на себя ответственность и выносить решение по сути (скорее всего не хочет отмены решения в апелляции).

А отмена решения как как то влияет на судью?
В целом нет. Но вопрос престижа профессии и самолюбия никуда не девается.

Но когда-то, при злочинній владі, в часи давніх богів воєвод і царів судей за это наказывали.

Когда-то при злочинном режиме и следаков за "досы" наказывали....

Я мав на увазі не хабарі, а випадки коли справи повертали на додаткове розслідування.:)

Останнє редагування:
Я мав на увазі не хабарі, а випадки коли справи повертали на додаткове розслідування.:)
Щоб не було виправдальних вироків. З тих совєтів виправдальний вирок був табуйований: раз порушили кримінальну справу - маєш бути засуджений!

Щоб не було виправдальних вироків. З тих совєтів виправдальний вирок був табуйований: раз порушили кримінальну справу - маєш бути засуджений!
Це трішки не те...Виправдальні вироки,то є дуже складна та болісна тема.. Там потрібно "закривати" від опера...і по ланцюгу. Але.... А до чого ту совьєти? Їх вже не існує...четвертак років.. Чи й досі, як в анекдоті про невістку?

Про злочинний большевицький режим
А коли ж, мій юний друже, цей совєцький беспрідел закінчиться? Як ця подія відбудеться,то майте на увагу та ласку...повідомте мене...буду щиро вдячний!

Про злочинний большевицький режим
І щось...я "крапаль" не можу зрозуміти... де ж той,клятий совок.....який здох 25 років тому,і який зараз заважає...навести лад в державі?

Останнє редагування:
А коли ж, мій юний друже, цей совєцький беспрідел закінчиться? Як ця подія відбудеться,то майте на увагу та ласку...повідомте мене...буду щиро вдячний!

І щось...я "крапаль" не можу зрозуміти... де ж той,клятий совок.....який здох 25 років тому,і який зараз заважає...навести лад в державі?
Хто з нас юний, тут щось трохи наплутане...
Совок, на жаль, не здох, бо у 1991-му зробили його кацапській свиноматці не аборт, а напіваборт.

Назад
Угорі